Рокси Нафуси е родена в Ирак. Още на шестмесечна възраст обаче семейството й се мести във Великобритания. Рокси има тежко детство и това е една от причините по-късно да бъде зависима от алкохол и наркотици.

По-тъмната и коса и кожа правят Рокси различна. През ученическите си години тя е непрекъснато подигравана и дори малтретирана от връстниците си. Нейни приятелки тогава я затварят в телефонна кабина и дори я залостват с дърво, за да не може да излезе.

Още на 18 годишна възраст Рокси става пристрастена към алкохола и наркотиците. След поредно двудневно пари тя решава, че трябва да промени нещо. Тогава започва да манифестира.
Днес по-големите световни медии я определят като „Кралицата на манифестирането“. Тя използва практиката – силата на ума, за да променя реалността за себе си.

Рокси Нафуси пише наръчник със 7 стъпки за правилно манифестиране. Ето какво сподели самата кралица на манифестирането в „Преди обед“ по bTV:

1. Ясна визия – случва се с целеполагането.

2. Премахване на страха и съмнението. Само онова, което подсъзнателно вярваме.

3. Синхрон между действията и намеренията ни.

4. Изпитите на Вселената. Ще устоим ли на предизвикателствата?

5. Благодарност – да превърнеш живота, който имаш, в най-невероятното усещане.

6. Да превърнем завистта във вдъхновение.

7. Доверие към Вселената – да вярваме във висша сила или енергия.

„Изслушах подкаст за вдъхновението – така реших, че мога да използвам собствената си болка, за да помагам“, призна Рокси.

„Това ми дава цел в живота“, призна кралицата на манифестирането.
Самата тя учи 5-годишния си син да бъде благодарен. „Всички проблеми, които имаме сега идват от детството“, вярва тя.

„Искам да тренирам мозъка му да мисли за хубавите неща в живота“, обясни кралицата на манифестирането. „Не мисля, че има какъвто и да е смисъл да таим в себе си гняв или омраза“, допълни тя.