Заплахата на Сатурновата дупка започва 40 дни преди рождения ден. Защо точно тогава?

Движението на планетата преминава през всеки зодиакален знак в определен ред. Когато дойде ред на вашата зодия, изпадате в т. нар. Сатурнова дупка (криза). Дните са свързани именно със скоростта на движение на планетата и навлизането и в знака от зодиака. Това е периодът, в който човек изцяло се презарежда енергийно. Именно това зареждане ни кара да се чувстваме емоционално и физически изцедени. Всичко от съзнанието и сърцето ни се отдръпва, за да се освежи. Този отлив ни кара да се чувстваме слаби, без късмет, все едно целият свят е срещу нас.

Но за всичко си има причина!

Навръх рождения си ден, ние получаваме цялата тази енергия възобновена. Тя ще ни е нужна за предстоящата биологична година от живота ни.

Сатурновата дупка е явление, което трябва да приемаме като един от най-ценните уроци в живота ни. Тя идва, за да ни научи, че след всеки отлив има прилив и не бива да хабим излишни сили в неща, които се оказват кръговратни.

Сатурн е от планетите, за които е прието, че влияят предимно негативно. Но как иначе да оценим слънцето, ако няма малко сянка? Той ни поднася трудности, за да ни научи, да направим своите изводи, да натрупаме опит и след това да ни е по-лесно.

Планетата символизира премеждията в житейски план. Но и възможността да пораснем емоционално и да станем по-силни като личности. Затова, ако преди рождения ви ден имате чувството, че целият свят е против вас, просто бъдете благодарни. Всичко това се случва с една цел – да направи място за още повече късмет след това.