Днес е Преображение. Слънцето започва да грее с по едно царевично зърно по-малко и по-слабо. На Преображение се "прибрязнува" - Господ пуска от небето слънчева бразда, за да подсети хората, че е време да съберат есенната реколта. Днес е забранено да се яде грозде, но още преди изгрев се къса слънчогледова пита. В нея се издълбава дупка и се сипва вода, която после се ползва срещу уроки и за любовни магии.

Добро време за преобразяване, за промени. Ето какво вещаят звездите на всички зодии на този ден.

Как се правят магии за любов според българския фолкслор - вижте във видото.

ОВЕН 

Възможни са емоционални изблици, скандали с любимия човек и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, защото се чувствате пренебрегнати и рядко се отдавате на интимни мигове, заради тлеещата у вас безпричинна обида. 

ТЕЛЕЦ 

Не бива да искате от партньора си повече от това, което може да ви даде, за да не стигнете до раздяла заради вашите невъзможни желания. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си и да се съобразите с желанията на половинката си в леглото. 

БЛИЗНАЦИ 

Вечерта е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачния си партньор в чувствата си. Днес не сте в настроение за сексуални удоволствия, но именно те ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението.