Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени Ридли Скот и Бен Стилър.

ОВЕН

Коригирайте поведението си спрямо близките си. Новите запознанства ще ви разочароват. Не разчитайте на късмета си, ако търсите своята половинка. Удовлетворяващия секс не е гаранция за чувства. 

ТЕЛЕЦ

В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви, особено ако не сте семейни. Пеценете дали да се разделите. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот. 

БЛИЗНАЦИ

Постарайте се да не създавате напрежение в семейството заради ставащото на вашето работно място. Сексуалните ви отношения са нехармонични, затова и днес не се надявайте на сексуални удоволствия. 

РАК

Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, които вашите интимни половинки с нищо не са заслужили. Не сте доволни от сексуалните си отношения, но вината явно е и във вашето поведение и опити да търсите емоции извън семейството. 

ЛЪВ

Не допускайте професионалните ви стремежи да вредят на личния ви живот, ако сте семейни, за да не се окаже, че кариерата ви също се срива заради постоянните разправии в дома ви. Сексуалните ви отношения са поохладнели. 

ДЕВА

Не давайте обещания за заеми на непознати хора или роднини само, за да блеснете, защото не само няма да ви бъдат върнати, но и спечелите омразата им. Със сигурност ще разрушите доверието си в тях. Вечерта очаквайте разправия в семейството си. 

ВЕЗНИ

Вечерта откажете гостуване при приятели, ако живеят в непознат квартал, за да не пропаднете с колата си в някоя яма. Останете си у дома с любимите си хора. Пригответе си вечеря и се отдайте на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Следобед не е изключено да се влюбите и да изоставите професионалните си задължения, за да отидете на уредена бързо романтична среща. Не ви съветвам да го правите. Избягвайте запознанствата, разочарованията чукат на вратата ви. Ако сте семейни, не изневерявайте. 

СТРЕЛЕЦ

След работа, напрегнати и изнервени, намерете време да се освежите и да приготвите вечера за вашето семейство. След това споделете какво ви е притеснило, разтоварете се от тегобата и се отдайте на интимни мигове.

КОЗИРОГ

Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си. Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимите ви. Споделете радостните събития от деня и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Вечерта бъдете щедри на обич към любимите си хора. Не се притеснявайте да покажете чувствата, които изпитвате към близките си. Само ако сте искрени имате възможност да изживеете незабравими романтични мигове. 

РИБИ

Вредно е да надавате ухо на клюките, разпространявани от съседите ви. Със сигурност искат да ви настроят срещу интимната ви половинка и да съсипят не само личните ви отношения и хармонията, а и сексуалният ви живот, защото ви завиждат, че имате деца.