ОВЕН

Няма да ви се разминат и в този ден проблемите с вашия интимен партньор. Спестете си агресията, въпреки че сте си я заслужили, ако сте закъснели заради раздумка с приятелки, но сте казали че сте на работа и са ви разкрили. Ще се наложи да забравите за сексуалните си желания.

ТЕЛЕЦ

Денят ви е изтъкан от нервно напрежение. Вечерта за щастие ще се успокоите като приготвите романтична вечеря в интимна обстановка с любимия си. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими изживявания.

БЛИЗНАЦИ

Запознанствата, свързани с намерението ви да създадете семейство няма да бъдат успешни, особено ако не сте готови да поемете тази отговорност, но вашите близки са настойчиви. Ако сте семейни, скъпи дами, можете да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

РАК

Любимите ви хора ще се изненадат приятно от ранното ви прибиране, което не се случва често. Пригответе вечеря, поглезете ги и се отдайте се на чувствата си и на желан секс, които ще ви възвърне силите.

ЛЪВ

Вечерта ще се наложи отново да се губите с роднински проблеми, които не са ви по силите. Помогнете с каквото можете. Не съсипвайте отношенията с интимната си половинка заради роднински свади.

ДЕВА

Държите се странно и напрегнато. Любимите ви хора не са доволни от отношението ви към тях. Променете поведението си. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди, но вие непрекъснато сте недоволни, дори и в леглото.

ВЕЗНИ

За разлика от професионалните ви отношения, личният ви живот е хармоничен. Отдайте се на чувствата си. Хармонията в отношенията с интимния ви партньор засилва желанието ви за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Личният ви живот е хармоничен. Чувствата ви са споделени. Нямате повод за притеснения. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете тактични към любимите си, ако са изнервени и искат да споделят проблемите си с вас. Ще пчелите още повече доверието им, а то ви е нужно. Вечерта си останете у дома и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

При разговорите си с близките хора не проявявайте излишна агресия, за да си спестите проблемите. Не контролирайте разговорите на интимния си партньор. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване любимите си ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

ВОДОЛЕЙ

Новите запознанства ще ви донесат разочарования и страдания, ако решите, че могат да се превърнат в дълготрайна романтична връзка. Сексуалните контакти с любимите ви ще ви доставят удоволствие, ако не сте прекалили с алкохола или с флиртовете.

РИБИ

Не се опитвайте да изяснявате отношенията с интимната си половинка, защото рискувате да се изпокарате. Сексуалните наслади ще ви подминат. Причината е във вашата непредвидливост и в ината ви.