ОВЕН 

Очаквайте лични проблеми, заради прояви на ревност от страна на партньора си. Мъжете  ще срещнат подходящата половинка, ако все още не са семейни. И все пак не бързайте да се влюбвате и да се отдавате на секс от първата среща. 

ТЕЛЕЦ 

Не се дистанцирайте от интимния си партньор с извинението, че сте уморени. В интимните отношения около вас ври и кипи. Преминавате през опити да се нараните взаимно, след което идва мигът на сдобряване и сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

Несемейните жени да не остават в дома си. Да си потърсят развлечение, което ще им даде възможност за общуване с нови хора. Може да срещнат голямата любов. Сексът няма да оправи отношенията ви, докато не си възвърнете хармонията. 

РАК 

Вечерта си останете у дома и не бягайте от семейните си задължения. Не забравяйте, че интимната ви половинка се нуждае от вниманието ви. Не прикривайте чувствата си. 

ЛЪВ 

Ако сте семейни, не допускайте изневяра, защото скандалът ви е гарантиран. Денят е идеален за интимни срещи и сексуални удоволствия. Очаква ви романтично запознанство. 

ДЕВА 

Венера ви обещава невероятно любовно приключение. За да спечелите човека до себе си и да създадете семейство, докажете му, че чувствата ви са искрени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия, за които все още не сте готови. 

ВЕЗНИ 

Любовта ви към интимната половинка не позволява да губите своята индивидуалност, нито да се поддавате на прекалена зависимост един от друг. Сексуалното привличане между вас и брачния ви партньор е породено и от духовната ви връзка. 

СКОРПИОН 

Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, особено ако вие самите сте прегрешили. Чувствате се влюбени и привлечени от партньора си, но изпитвате страх да не бъдете наранени в интимните мигове. 

СТРЕЛЕЦ 

Не критикувайте партньора си, защото така наранявате и засилвате гнева му. Допуснете ли отдалечаване още от сутринта, не се надявайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, ако не изясните отношенията си. 

КОЗИРОГ 

Направете всичко възможно да откажете поканите за гостуване, ако имате такива. Останете си у дома и се отдайте на приятни мигове с любимите си хора. Сексът може и да ви подейства натоварващо. Преценете дали не е във ваша полза да пропуснете интимните мигове. 

ВОДОЛЕЙ 

Раздали сте се изцяло на интимната си половинка, но чувствата ви не са споделени така, както очаквате. По-добре се разделете. Не допускайте сексуален контакт, ако нямате желание за това, а сте решили само да задоволите нагона си. Ще ви е неприятно. 

РИБИ 

Вечерта ви очаква романтична среща. Не създавайте повод за нови конфликти с интимния си партньор, който и без това няма желание за сексуални удоволствия.