ОВЕН

Влюбени сте, но не знаете как да спечелите обекта на чувствата си. Несемейните жени да очакват предложение за брак. Сексът ще ви зареди с добро настроение, само ако сте сигурни в чувствата си и не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

ТЕЛЕЦ

Възможни са проблеми в личните отношения, дори раздяла за известно време с любимия човек, ако не сте достатъчно предпазливи. Ако сте си позволили изневяра, не очаквайте разбирателство и сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си партньор Козирог.

БЛИЗНАЦИ

Ще се радвате на идеални отношения с човек от противоположния пол. Очаква ви ново любовно увлечение. Сексът ще ви достави удоволствие, ако чувствата ви са споделени. Ще изживеете незабравими интимни мигове с партньор Скорпион.

РАК

Откажете се от романтичните срещи, защото сте изнервени. Сексът трябва да остане на втори план, ако можете да обясните на интимния си партньор защо сте напрегнати и какво е психическото ви състояние. Вечерта се усамотете в дома си. 

ЛЪВ

Вечерта имате възможност да изясните недоразуменията в личния си живот. Любимите ви хора ще ви дарят незабравими романтични мигове, а сексът ще ви подейства разтоварващо. 

ДЕВА

Осъществете нови запознанства, които ще ви обогатят с приятни изживявания. Несемейните ще срещнат мечтания партньор.  Семейните жени, въпреки че са впечатлени от новите си познати да не изневеряват.

ВЕЗНИ

Вечерта рискувате да пренесете проблемите у дома, предизвиквайки разправии със семейството. Естествения изход от разправията е премълчаването и отказът от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Вечерта след работа се отдайте на разговори със семейството си или ако не се го създали с любимия. Сексът ще ви донесе очакваното и желано удоволствие. 

СТРЕЛЕЦ

Внимавайте със запознанствата, ако сте семейни, мили жени. Несемейните жени ще срещнат подходящия партньор. Не допускайте прибързани сексуални контакти. 

КОЗИРОГ

Романтичната среща с любимия, ще ви помогне да се разтоварите от напрежението. Не пропускайте приятните сексуални изживявания, които са допълнителен енергиен източник. 

ВОДОЛЕЙ

Вашата импулсивност в действията може да се отрази неблагоприятно на отношенията с близките ви. Не пропускайте да се отдадете на сексуални мигове, въпреки че вечерта ще бъдете уморени и отпаднали от напрежението през деня. 

РИБИ

Вечерта ви очаква романтична среща. Не създавайте повод за нови конфликти с интимния ви партньор. Постарайте се да разберете, че той се бори за вас, но дълбоко в душата си и със себе си и няма желание за сексуални удоволствия.