ОВЕН

Близките ви отново са разочаровани от вашето отсъствие и назрява поредната разправия. Намерете време за тях и поговорете с децата си. Липсва разбиране у интимните ви половинки. Трудно могат да ви простят заетостта ви, която ви лишава от тяхното присъствие. Не се надявайте на сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Личните ви отношения са застрашени от разпад, при това по ваша вина. Не сте сигурни в чувствата си. Не ги ли изясните, по-добре се разделете и не си създавате страдания. Не се домогвайте до сексуални наслади с хора, които не ви допадат, за да си спестите душевните страдания.

БЛИЗНАЦИ

Не се надявайте на компромиси с брачната и интимна половинка, особено ако играете двойна игра. Сексуалните ви отношения са причината да се разпилявате на два фронта, но в един момент трудно ще издържите.

РАК

Вечерта очаквайте сцени на ревност, които не са свързани с изневяра от ваша страна. Причината е във вашата заетост, а ви ревнуват от работата ви, за която според тях сте женени. Не се изкушавайте да обяснявате на партньора си колко сте изморени, защото ще навредите на сексуалните си отношения.

ЛЪВ

Вече сте готови да се радвате на романтична среща, която очаквате отдавна с голямо нетърпение и днес е дошъл момента да се случи. Не се вживявайте в своята сексуалност, не се хвалете за предишните си успехи и връзки, за да не се провалите при първата среща.

ДЕВА

Радвате се на споделени чувства и не трябва да се притеснявате за личните си отношения, но това не е причина да се отдавате само на професионалните си мечти. Интимният ви живот е хармоничен, а сексът ще ви зареди с нови сили.

ВЕЗНИ

Нормализирайте отношенията си у дома и ще се убедите, че спокойствието прави щастливи и вас и интимния ви партньор. Сексът ще ви се отрази добре, ако сте се напрегнали на работното място. Изживейте с удоволствие интимните мигове.

СКОРПИОН

С успех ще разрешите досадни семейни проблеми. Не се опитвайте да наставлявате близките си. Вечерта ви е подготвила изненадващо запознанство. За несемейните то може да завърши с пламнали чувства и сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Проблемите следобед са свързани със семейството и децата. Разправията с партньора ви със сигурност ще прерасне в скандал, ако кажете, че няма как да се приберете рано у дома. Не разчитайте на сексуални удоволствия, ако не сте изяснили отношенията си.

КОЗИРОГ

Ако сте се влюбили, но обектът на чувствата ви е зает, рискувате да се сблъскате с грубост или измами. Изневярата и инатливия стремеж към сексуални удоволствия, въпреки видимата заплаха от конкуренцията, ще ви навредят.

ВОДОЛЕЙ

За разлика от професионалните, семейните ви отношения са в криза още от сутринта, скъпи дами. Ядосали сте партньора си още със ставането. Вечерта нервността ви може да се превърне в причина за липса на сексуални удоволствия.

РИБИ                                                                                                                                                           

Звездите не ви съветват да разрешавате лични проблеми, затова по-добре забравите за намерението си в този ден. Не прекалявайте с настояванията си за сексуални удоволствия, ако любимите ви хора нямат желание за тях.