ОВЕН 

Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат доброто настроение. 

ТЕЛЕЦ 

Не спорете с роднините си, които са решили да ви оженят без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема. Семейните имат възможност да притъпят притесненията заради ремонта с интимни мигове и сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

Ще се приберете по-късно, уморени, но доволни от себе си. Останете с близките си, споделете успехите си и изслушайте как е минал техния ден. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

РАК 

Ще се наложи да помогнете на ваш приятел, който се е оженил за ваша стара интимна връзка. Рискувате да предизвикате ревността на половинката си, която иска да дойде с вас. По-добре изберете по-малкото зло и вземете ревнивата си половинка на уговорената среща, вместо да съсипвате сексуалните си отношения. 

ЛЪВ 

Вечерта очаквайте разправии с роднини заради тлеещ скандал, започнал в ранни зори. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към половинката си. 

ДЕВА 

До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ 

Забравяте удобно за семейните си задължения, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари, но така сте решили. Вечерта си останете у дома. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания. 

СКОРПИОН 

След работа, стига да сте в настрояние си поканете гости. Създайте приятна обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате. 

СТРЕЛЕЦ 

Вечерта имате намерение да се отдадете на спокойствието и уюта на вашия дом и да си почивате в компанията на любимите си хора. Сексуалните удоволствия, стига да са взаимно желани, ще ви възвърнат самочувствието. 

КОЗИРОГ 

Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си, защото скоро ще се разочаровате. 

ВОДОЛЕЙ 

Добавете и личните си проблеми и картинката на деня ви е кристално неясна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото. 

РИБИ 

Самотните представители на знака да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако сте стигнали до точката на кипене и сте допуснали скандал.