Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени Нели Фуртадо и Бритни Спиърс.

ОВЕН

Не си мислете, че проблемите в семейството ви, свързани с ваши постъпки, които са наранили близките ви, ще отминат без следа. Вашето отношение към любимите ви е причина за невероятните сексуални изживявания или пък за тяхната липса. 

ТЕЛЕЦ

С любимите си хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите, дори и ако са ви ядосали, защото съмненията, че нещо криете ще се задълбочат. Не изневерявайте!  Ще си спестите скандал и отказът им от сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Предпазвайте се от проблеми в семейството и не давайте големи суми за ненужни покупки, нито заеми на ваши приятели в последния месец от годината, когато са ви нужни пари. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбчета и се отдайте на сексуални наслади. 

РАК

Следобед сте в състояние да избегнете на разправиите с близките си, като премълчавате, ако сте виновни и ви критикуват. Вечерта бягате от интимни мигове, заради обидата, която ви е трудно да преглътнете, но е по-добре да сте компромисни и да не лишите от сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Вечерта си останете у дома и си почивайте след напрегнатия ден в компанията на любимите си, но не бъдете прекалено задълбочени в разкази за служебните си задачи. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. 

ДЕВА

Бъдете готови на компромиси при обсъждането на семейните проблеми, за да избегнете разправията, което е няма да помогне, а ще обтегне отношенията ви. Вечерта си легнете рано и пропуснете сексуалните удоволствия, ако не сте във форма. 

ВЕЗНИ

В личните отношения сте задължени да сте умерени и отговорни към вашите близки и към любимите си, доколкото ви е възможно, защото месецът ви е свързан с много емоции, а денят ви с чувствителност. Овладейте тези чувства, за да избегнете скандал, който може да ви лиши от сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Вечерта, въпреки че се прибирате навреме, разправията с вашите близките е породена от различие в мненията ви за предстоящите празници и тяхната организация, но сте в състояние да я избегнете. Настроението ви е минорно и вечерта може да се лишите от сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Не сте готови на компромис в отношенията с брачната си половинка. Назрява решението за развод, ако неразбирателството продължава и днес. Не допускайте сексуалните удоволствия да ви омаят, защото сдобряването е моментно и след това ще страдате още повече. 

КОЗИРОГ

Разчитайте на интуицията си в личния живот. Вие сте дистанцираните и не желаете да промените поведението си. Сексуалните удоволствия са желани от вас, но се инатите и не поднасяте извиненията си. Може и да ги пропуснете. 

ВОДОЛЕЙ

Не позволявайте странични фактори да усложнят отношенията с близките ви, заради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в мълчание. Сексуалните ви отношения зависят от вашето настроение, но е най-добре да не ги пропускате. 

РИБИ

Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви даряват романтични мигове. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви даряват романтични мигове. Интимният ви живот е зареден с активен секс.