ОВЕН 

За да срещнете половинката си трябва да приемате хората такива каквито са. За да сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора създайте хармония и в сексуалните си отношения. 

ТЕЛЕЦ 

Ако все още се обичате с интимната си половинка, не губете своята индивидуалност и не се поддавайте на прекалена зависимост един от друг. Сексуалното привличане между вас и брачната ви половинка е породено и от духовната ви връзка. Бъдете нежни в леглото. 

БЛИЗНАЦИ 

Имате възможност да оправите личните си отношения. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако интимната ви половинка отговаря на темперамента ви. 

РАК 

Интимните ви партньори са се отдалечили, заради съмнения, че им изневерявате. Дали сте им повод да не ви вярват и трудно ще спечелите отново доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, защото дори и да се стигне до сексуален контакт, той няма да оправи отношенията ви. 

ЛЪВ 

Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимната си половинка към сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията. 

ДЕВА 

Денят ви дарява шанс за среща с подходящата половинка, ако не сте семейни. Чувствата ви са споделени. Нямате желание за сексуални удоволствия. Този факт отново ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира. 

ВЕЗНИ 

Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това ще е още един повод за разправия. По-добре не ги пропускайте. 

СКОРПИОН 

Не се опитвайте да налагате правила в отношенията с любимите си хора, ако не сте семейни, защото това ще ги отблъсне от вас и ще ги загубите. Несемейните, които са влюбени, трябва да се съобразяват изцяло с желанията на партньорите си в сексуалните мигове. 

СТРЕЛЕЦ 

Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Личните отношения са затруднени, заради изневяра от ваша страна. Опитайте се да изясните отношенията с интимната си половинка. Откажете се от намеренията си за интимни мигове и сексуални удоволствия, ако сте наранили любимите си хора. 

КОЗИРОГ 

Разрешете семейни проблеми и недоразумения с интимната половинка. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове. Без притеснение се отдайте на сексуални удоволствия, които са желани от двама ви, защото ще ви избавят от напрежението. 

ВОДОЛЕЙ 

Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Новите любовни завоевания ще се окажат разочароващи. Семейните да не изневеряват. Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от секс със случайни партньори и изчакайте да се влюбите отново. 

РИБИ 

Ако сте семейни и се влюбите неочаквано, внимавайте защото ще си създадете проблеми. Брачната ви половинка няма да ви прости изневярата. Сексуалните ви отношения зависят от вашата коректност и желание за интимност, което ви липсва, защото сте преуморени.