Православната църква днес отбелязва паметта на св. Сава Освещени. 
В световен план на 5 декември се отбелязва като Международен ден на доброволеца.
До края на годината остават 26 дни.

ОВЕН 

Вечерта откажете гостуване при приятели, ако живеят в непознат квартал, за да не се окаже, че няма как да се придвижите по късните часове до дома си. Останете с любимите си хора. Пригответе си вечеря и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ 

Следобед не е изключено да се влюбите в новото си завоевание и да изоставите професионалните си задължения. Не ви съветвам да го правите. Избягвайте запознанствата. Ако сте семейни, не изневерявайте.         

БЛИЗНАЦИ 

Вечерта ще ви изненадат с романтична обстановка и приятни разговори, ако сте поканени на гости и срещнете новото си увлечение. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се освободите от лошото си настроение. 

РАК 

Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си. Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимите ви. Споделете радостните събития от деня и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

ЛЪВ 

Не се притеснявайте да покажете чувствата, които изпитвате към близките си, ако сте семейни към брачната си половинка. Само ако сте искрени имате възможност да изживеете незабравими романтични мигове. 

ДЕВА 

Вечерта не надавайте ухо на клюките, разпространявани от съседите ви, защото те си имат своя скрита цел. Със сигурност искат да ви настроят срещу интимната ви половинка и да съсипят сексуалният ви живот. 

ВЕЗНИ 

Коригирайте поведението си спрямо вашите близките си. Новите запознанства ще ви разочароват. Не разчитайте на късмета си, ако търсите своята половинка. Удовлетворяващия секс не е гаранция за чувства. 

СКОРПИОН 

В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви, за което имате вина и вие. Депресирани сте и от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот, но причината е вашата заетост. 

СТРЕЛЕЦ 

Постарайте се да не създавате напрежение в семейството заради ставащото на вашето работно място. Сексуалните ви отношения са нехармонични, затова и днес не се надявайте на сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ 

Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, които вашите интимни половинки с нищо не са заслужили. Не сте доволни от сексуалните си отношения, но вината явно е и във вашето поведение и опити да търсите емоции извън семейството. 

ВОДОЛЕЙ 

Не допускайте професионалните ви стремежи и задълженията ви, които са все по-натоварващи и отговорни да вредят на личния ви живот. Сексуалните ви отношения са поохладнели. Вземете мерки, за да не страдате. 

РИБИ 

Не давайте обещания за заеми на непознати хора или роднини само, за да блеснете, че имате пари, защото идав края на годината и ще са ви необходими. Ако дадете заем, ще загубите парите си. Вечерта очаквайте разправия в семейството си.