18 май е 138-ият ден в годината според григорианския календар и 139-и през високосна година.

ОВЕН

Вечерта не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при любимите си хора. Ако сте прекалено обсебени от професионалните си проблеми, сексът няма да ви достави удоволствие.

ТЕЛЕЦ

Не се надявайте бързо да изгладите недоразуменията,  възникнали без причина още сутринта, между вас и интимната ви половинка. Причината за липсата на желание за сексуални удоволствия се крие и във вашето поведение, което трябва да промените.

БЛИЗНАЦИ

Отношенията с любимите ви се успокояват. Пазете се да не обидите някого с необмислените си думи. Ако имате желание да си доставите приятни интимни удоволствия, сексът ще ви се отрази добре.

РАК

Личният ви живот изисква да промените поведението си и да се грижите повече за интимните си отношения. Не са изключени прояви на ревност. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза. Причината е във вашите капризи и вечно недоволство.

ЛЪВ

Вечерта задължително хармонизирайте семейните си отношения. Не пропускайте да се насладите на интимните мигове. Сексът ще ви достави взаимна наслада, ако имате до себе си любими хора.

ДЕВА

Ще откриете своята половинка, ако все още не сте я срещнали. Ще се влюбите от пръв поглед. В интимните отношения очаквайте проблеми. Сексът с новите ви партньори е позволен, ако сте се уверили в чувствата им. 

ВЕЗНИ

Денят благоприятства създаване на семейство, установяване на хармонични семейни отношения. Сексуалните ви отношения са хармонични, ако контролирате чувствата си и не сте заядливи в леглото.

СКОРПИОН

На жените предстои романтична среща. Общуването ви с любимите ви хора е заредено с много положителни емоции. Зарадвайте интимната си половинка с красив букет и шампанско. Сексът ще ви освободи от напрежението.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта се приберете у дома и се пригответе за романтична среща. Влюбените да споделят чувствата си. Сексуалният ви живот изисква да сте по активни и да не се притеснявате от разнообразието, което е приятно на любимите ви хора.

КОЗИРОГ

Намерете най-краткия път към сърцата на хората, в които сте влюбени и споделете чувствата още днес. Сексът ви доставя удоволствие, ако е взаимно желан. Ако сте семейни не изневерявайте, защото ще ви разкрият.

ВОДОЛЕЙ

Не си мислете, че любимите ви хора ще гадаят какви чувства изпитвате към тях. Рискувате да ги отдалечите. Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте склонни да проявявате агресия в леглото, която няма да се хареса на интимната ви половинка.

РИБИ

Предпазвайте се от конфликти с любимите си хора. Не съсипвайте възстановената хармония в отношенията си. Създайте си приятни емоции, отдайте се на интимни мигове и желани сексуални удоволствия с любимите си хора.