13 юни е 164-тият ден в годината според григорианския календар и 165-и през високосна.

ОВЕН

Не ви съветвам да водите разговори с роднините си и да изяснявате отношения. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите.

ТЕЛЕЦ

Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да ви принудят към нови запознанства. Не одобряват интимната ви връзка. Избегнете на всяка цена опитите на ваши роднини да се отдадете на сексуални преживявания с избран от тях партньор.

БЛИЗНАЦИ

Предпазвайте се от разправии. Няма да ви липсват семейни проблеми, свързани с нежеланието ви да задоволите прищявка на интимната си половинка. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото е средство за изнудване. Не го допускайте.

РАК

Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Постарайте се да сте мили с любимите си хора. Вечерта се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. Сексът ще ви зареди със сили.

ЛЪВ

Жените да очакват романтично запознанство. Чувствата ви са споделени. Възвърнете си хармонията в отношенията си с брачната или интимната половинка. Склонни сте да се впуснете в сексуална връзка с непознати партньори, само защото са погалили егото ви.

ДЕВА

Денят ви дарява шанс за среща с подходящата половинка, ако не сте семейни. Чувствата ви са споделени. Очакват ви приятни мигове. Сексът с любимите ви хора ще ви достави истинска наслада. Усамотете си и се отдайте на чувствата си, забравяйки за всичко друго.

ВЕЗНИ

Възможно е, ако не сте семейни, да срещнете своята половинка. Денят е идеален за встъпване в брак. Не сте наясно с чувствата си. Ако сте семейни или обвързани в сериозни отношения, не се впускайте в нова сексуална връзка.

СКОРПИОН

Ако чувствата ви са силни и срещат взаимност, не пропускайте възможността да създадете семейство, дори и човекът до вас да не отговаря на идеалът ви. Въпреки, че все още между вас и половинката ви съществува дистанция, днес можете да се сближите чрез желаните и от двама ви сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, особено ако вие самите сте прегрешили. Чувствате че сте влюбени и привлечени от партньора си, но изпитвате необясним страх да не бъдете наранени в интимните мигове.

КОЗИРОГ

Обяснете на интимната си половинка причините за закъснението си, за да си спестите прояви на ревност. Сексът със сигурност ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас спомен за невероятно изживяване.

ВОДОЛЕЙ

Изпълнени сте с желание да сте обичани. За съжаление не сте доказали на интимните си партньори, че споделяте чувствата им. Ако имате желание да си доставите сексуални удоволствия, но интимната ви половинка не е готова за това, съобразете се с нея.

РИБИ

Трудно ще намерите пътя към сърцата на любимите си хора, заради предизвикан от вас конфликт, заради съмненията ви в изневяра. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви трябва време и много усилия, за да се сближите отново.