13 април е 103-тият ден в годината според григорианския календар и 104-ти през високосна.

ОВЕН

Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в поведението на любимия. Само с откровеност ще съхраните хармонията в семейството си.

ТЕЛЕЦ

Създайте хармония в отношенията у дома и избегнете разправиите с близките ви хора. Не изневерявайте, особено ако сте семейни, защото дистанцията в леглото между вас и интимната ви половинка може да се окаже непреодолима.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта ще бъдете щастливи, че любимият отговаря на чувствата ви. Запознанствата са разочароващи. Пазете се от сексуални контакти с малко познати партньори - дори и ако сте сериозно увлечени.

РАК

Очаквайте ново романтично запознанство. Несемейните могат да срещнат подходящата половинка, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.

ЛЪВ

Не са изключени проблеми в личните отношения. Не бързайте да приемате поканата за обяд от упорит ухажор. Отложете романтичните срещи за вечерта. Не проявявайте емоция и не взимайте импулсивни решения за сексуални удоволствия.

ДЕВА

Ще изживеете романтично приключение и среща със стара любов, която може неочаквано да обърка живота ви. Не се изкушавайте от предложението за еднократно сексуално изживяване, защото ще ви създаде проблеми с брачната половинка.

ВЕЗНИ

Вечерта създайте приятна обстановка в семейството. Зарадвайте любимите си хора с подарък. Сексът ще ви достави удоволствие и ще ви разтовари от напрежението.

СКОРПИОН

Вечерта ви очакват приятни романтични мигове и незабравима среща. С любимия ви се отдайте на сексуалните си желания, които ще оставят незабравим спомен в двама ви.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта си останете у дома и сдържайте емоционалните си реакции. Рискувате да съсипете настроението и на интимната си половинка и да отдалечите любимите си хора отново от себе си, като се лишите от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

В личните си отношения е време да въведете ред, а също и да изясните чувствата си. За пореден път ви липсва хармонията, а това вреди на нормалния ви сексуален живот.

ВОДОЛЕЙ

Семейните ви отношения са хармонични и ви правят щастливи. Вечерта се отдайте на романтични изживявания и приятни сексуални мигове.

РИБИ

Отношенията с близките ви са хармонични. Вечерта се приберете у дома и се отдайте на приятни мигове сред близките си. Ако сте в настроение, не пропускайте да си доставите сексуални удоволствия с любимия.