Днес рожден ден празнува Алиша Бет Мур, по-известна на света като Пинк (P!nk) – една от най-влиятелните поп и рок звезди на нашето време

Кариерата ѝ набира популярност още от 2000 г., когато Пинк успява да се утвърди като един от най-разпознаваемите и успешни артисти в музикалната индустрия. 

През 2013 г. тя попада в класацията на списание Форбс за най-скъпо платените музиканти, с печалба от 32 милиона долара. Личният ѝ живот е изпълнен с драматични обрати – през 2006 г. тя се омъжва за професионалния мотоциклетист Кари Харт, а след период на раздели и събирания, през 2011 г. двамата посрещат на бял свят дъщеря си Уилоу. Честит рожден ден на Пинк – жена, която не се страхува да бъде себе си и да се бори за своето щастие както на сцената, така и в живота.

На 8 септември звездите подреждат енергията си по начин, който ни подтиква към размисъл и вътрешен баланс. Този ден е подходящ за преглед на постигнатото досега и за планиране на следващите стъпки.

Астрологичните влияния на деня ни насърчават да се фокусираме върху личното си развитие, като намерим хармония между задълженията и личните си стремежи. Очаквайте ден, който ще ви предостави възможност за осъзнаване и подготовка за новите предизвикателства, които предстоят.

 

ОВЕН

Очертават се проблеми в личните ви отношения защото сте излезли с приятелки мили жени. Не закъснявайте много и се приберете навреме за вечеря. Несемейните да се приготвят за романтична среща и ако са сигурни в чувствата си за незабравими интимни мигове. 

ТЕЛЕЦ

Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимния ви партньор е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте. 

БЛИЗНАЦИ

За вас е най-добре да следвате съвета ми и да проявите гъвкавост в общуването с близките си и с брачния си партньор, скъпи жени. Ако овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади. 

 

РАК

Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачния партньор, който знае, че имате друга връзка. Няма как да го убедите, че това е временно увлечение и ще се лишите от уважението му и от сексуални наслади. 

ЛЪВ

Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите партньора си без да сте уверени във вината му. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Бъдете внимателни с близките си и не ги наранявайте, ако са били критични към вас, при това заслужено. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще забравите ако се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ. 

СКОРПИОН

Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на партньора ви. 

СТРЕЛЕЦ

Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия.