Днес празнува своя рожден ден световната суперзвезда Бионсе, една от най-влиятелните и обичани артисти на нашето време. 

През лятото на 2022 г. тя издаде своя седми студиен солов албум Renaissance, който бързо завладя класациите с първия си сингъл „Break My Soul“. И албумът, и сингълът достигнаха до номер 1 в класациите Billboard 200 и Billboard Hot 100. Renaissance е посветен на нейния чичо Джони, който умира от СПИН, и носи дълбоко лична и емоционална значимост за Бионсе, показвайки нейната сила и отдаденост като артист и човек.

На 4 септември небето ни поднася интересни астрологични влияния, които ще бележат началото на период на дълбоки емоционални трансформации. Марс навлиза в знака на Рака, което може да засили тревогите и вълненията в ежедневието ви през следващите месеци, но също така да ви подтикне към важни и необходими промени. 

Същевременно, съвпадът между Луната и Венера във Везни създава силна връзка между емоциите и удоволствието, което може да извади на преден план желанието за екстравагантност и изразителност. Това е момент, в който чувствата и стремежите към удоволствие могат да ни направят по-уверени.

ОВЕН

Намерете начин, ако сте обидили интимния си партньор да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в приятно заведение може да изглади конфликта помежду ви и да ви дари с незабравими сексуални мигове. 

 

 

 

ТЕЛЕЦ

В семейството очаквайте проблеми заради проявеното лекомислието на ваш близък приятел, който ви ревнува от съпруга ви. Не планирайте среща с приятелки. По-добре се усамотете в компанията на любимия си и се отдайте на интимни разговори и незабравими сексуални мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Следобед ще ви изненада запознанство, а вечерта ви очаква незабравима романтична среща. Ако сте семейни не изневерявайте, за да не съсипете хармоничните отношения в дома си, а и за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

 

 

РАК

Разходете се или се вижте с приятелки. В приятна компания ще се освободите от напрежението и няма да сте агресивни към любимия си или пък към брачния си партньор. Сексуалните удоволствия са другата възможност да се заредите със сили. 

 

 

ЛЪВ

Вечерта очаквайте романтична среща, която може да ви дари незабравими мигове, но ако сте семейни и да провали брака ви, защото може да се влюбите и да забравите за целия свят. Не правете тази грешка и не се отказвайте и от желаните сексуални наслади с вашия брачен партньор. 

 

 

ДЕВА

В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението, заради ваше неразположение. Отношенията ви за пореден път са подложени на проверка. Сексуалните ви отношения са напълно замразени.  

ВЕЗНИ

Обстановката в дома ви е ледена заради съмнения в изневяра, които са породени от интриги, достигнали до партньора ви. Не са изключени прояви на ревност, които ще доведат до скандал и неразбирателство и до лишаване от сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Романтично настроени сте и изпълнени с обич към любимия. Той ще оцени вашето отношение, но не го убеждавайте да направи покупки, породени от желанието ви да се поглезите. По-добре приемете да отидете на ресторант, а след това се отдайте на незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия. 

 

 

СТРЕЛЕЦ

От вас зависи дали вечерта ще имате посещение на семейни приятели или ще се усамотите с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия заради ваши съседи, които отказват да си тръгнат. Кажете им директно, че сте уморени и ще си лягате.