Хороскопът на Алена за 19 септември.

ОВЕН

Ваша стара интимна връзка се опитва да съсипе бракът ви. Дразни се от прекалената ви  привързаност към брачния ви партньор. Опитите за сближаване и сексуалното му желание могат да се окажат причина за развода ви.

ТЕЛЕЦ

Вечерта не са изключени проблеми с брачната или интимната ви половинка. Поведението ви в последните дни създава впечатление, че сте изневерили. Ако имате намерение да се разделяте с интимните си партньори, се откажете от сексуалните удоволствия с тях.

БЛИЗНАЦИ

След обяд се пазете от интриги и клюки, които искат да докажат, че мамите интимната си половинка. Вечерта си създайте романтична обстановка, поговорете откровено за случилото се и се отдайте на сексуални изживявания.

РАК

Няма да липсват и разправии в семейството ви, заради нервност, която трудно прикривате, но не споделяте причината и превръщате с мълчанието си вечерта в заредена с негативни емоции. Семейните и сериозно обвързаните могат да се разтоварят от напрежението като се отдадат на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Усложненията в семейните отношения са породени от нежеланието ви да проявите разбиране към вашите близки, въпреки че те имат предложения, които са добре дошли и за вас. Интимният ви живот и в този ден е проблемен. Сексуалните ви отношения са в противоречие с очакванията ви.

ДЕВА

Личните ви отношения са стабилни, но ако сте се изкушили да флиртувате вчера и днес продължите, проблемите ви са сигурни, защото ревността на половинката ви ще е всепомитаща. Не бъдете критични към брачния си партньор.

ВЕЗНИ

Несемейните жени да очакват предложение за брак, което ще ги ощастливи. В семействата без деца може да бъде заченато бебе. Сексуалният ви живот изисква да сте предпазливи, за да не си създадете проблеми с партньора си, ако не сте сигурни в чувствата си.

СКОРПИОН

Не е изключена разправия с любимите ви хора. Причината е поредното отсъствие от дома, след като сте уговорили романтична среща или вечеря. Дори и ако закъснеете, изпълнете даденото обещание, а след това си подарете взаимни мигове на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Мечтаете за идеални отношения с партньор, който е ваша стара интимна връзка, но с годините се е променил. Сексуалните ви отношения може да са били прекрасни, но сега живота ви е различен и не бива да разчитате, че ще сте отново щастливи заедно.

КОЗИРОГ

Не пропускайте вечерта да поговорите с брачната си половинка, за да разберете какви са желанията и плановете й за предстоящите почивни дни. Запознанствата в личен план и прибързаните сексуални контакти не са желателни, защото ще ви разочароват. 

ВОДОЛЕЙ

Вечерта си останете у дома. Поканете си гости или, ако не ви се готви вие отидете при компания, която ви е приятна или в заведение, което ви харесва. Сексуалният ви живот изобщо не отговаря на представите ви за интимна близост. Обмисляте дори раздялата си.

РИБИ

Денят е идеален за приключения. Срещата с интимната половинка и усамотяването с брачните ви партньори ще ви дарят приятни мигове. Взаимното желание за сексуални удоволствия е още по-пълноценно, ако имате до себе си родени в Телец.