Хороскопът на Алена за 7 декември.

ОВЕН

Жените да очакват нови интересни запознанства. Радвате се на споделени чувства. Несемейните могат да срещнат своята половинка. Звездите предупреждават за възможен край на романтична връзка. Ще се лишите и от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, за да не съсипете отношенията си с вашите близки. Не само ще изживеете приятни мигове в личен план, но и ще ги запомните задълго.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта сте уморени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с близките си. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия. Радвате се на споделени чувства, които ви зареждат с щастие. Сексът ви се отразява добре. Не го пропускайте, за да остави у вас спомен за невероятно изживяване.

РАК

Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си заради прояви на нервност от ваша страна. Не си внушавайте, че вашата интимна половинка ще ви лиши от сексуални удоволствия. Семейните да се пазят от изневяра. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, привлечени от нечий чар, защото разочарованията ще са светкавични.

ЛЪВ

В личните ви отношения ще настъпи криза. По-добре откажете вечерята с ваши колеги, но съхранете мира в семейството си. Не се отказвайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, дори и ако се чувствате уморени.

ДЕВА

Разкажете на вашите близки как е минал денят ви и обсъдете предстоящите празници. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите мнението си за разходите, които се очертават в края на годината.

ВЕЗНИ

Ново запознанство или среща със стари познати, ще остави у вас спомена за разочарования и тъга и ще обтегне отношенията с интимната ви половинка. Ако сте си позволили изневяра, не очаквайте разбирателство и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, дори и ако преживявате поредната криза. Не си струва да оставате сами в края на годината. Ако не сте семейни, ви чаква романтично увлечение, но вие не сте склонни да покажете истинските си чувства.

СТРЕЛЕЦ

Не се доверявайте сляпо на партньорите си. Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши роднини, които се стремят да ви докарат развод. Целта им е свързана с материалните облаги, които могат да измъкнат от вас. Възможно е краткотрайно увлечение.

КОЗИРОГ

Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта ще ви зарадва романтична среща. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

РИБИ

Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си с тази промяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след романтичната вечеря се отдайте на интимни разговори и на сексуални удоволствия.