Хороскопът на Алена за деня, в който е родена Николета Лозанова.

ОВЕН

Признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот, споделете желанията си и ще постигнете златната среда с вашата половинка. Създайте хармония в сексуалните си отношения.

ТЕЛЕЦ

Отношенията с брачната ви и интимна половинка постепенно се стабилизират, без много усилия от ваша страна, ако не допуснете нова грешка, при все, че са още крехки и може бързо да съсипете за миг брака и любовта.

БЛИЗНАЦИ

Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори, въпреки че самотата вече им тегне. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се подавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования.

РАК

Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви от сериозните семейни задължения и занимания с децата ви. В интимните ви отношения е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени.          

ЛЪВ

Следобед се налага да се занимавате с лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачната ви половинка, защото сте обещали да помогнете на роднини. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия.

ДЕВА

За съжаление прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти, водещи до разочарования в личните отношения, ако не сте семейни. Бъдете компромисни и ако сте семейни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот.

ВЕЗНИ

Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства. Няма да се състои и не бива да съжалявате. Ще се почувствате наранени, а когато се приберете ще се откажете от секс с любимите си хора.

СКОРПИОН

Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка. Рискувате да се доверите на привличането, което изпитвате, а не на разума си. Не бързайте със секса, ако не сте уверени в чувствата си.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта, ако все още сте подтиснати, не пренасяйте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си, само защото се чувствате неразбрани. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Не пренасяйте напрежението в дома си, където ви очакват с добро настроение и приготвена семейна вечеря, а и ваши приятели са решили да ви гостуват. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс.

ВОДОЛЕЙ

Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните, които търсят своята половинка. Семейните да внимават, защото си гарантират разочарования в личния живот, ако се изкушат да се впуснат в изневери и сексуални удоволствия.

РИБИ

Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си, вместо да пазите тайни носещи само разправии. Няма причина да се лишавате от обичта на интимната си половинка и от сексуални наслади.