Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Христо Гърбов и Милко Калайджиев.

ОВЕН

В личните ви отношения хармонията е привидна. Не прекалявайте с претенциите към близките си. Сексуалните удоволствия не влизат в плановете ви за вечерта, но пък си заслужава да ги включите, ако искате да съхраните хармонията в интимния си живот.

ТЕЛЕЦ

Любимите ви не са във възторг от професионалните ви планове, защото ще имате по-малко време за тях, а сте планирали семейно пътуване, което не бива да проваляте. Вечерта се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Зачитайте мнението на любимия си и чувствата ви ще пламнат с нова сила, ако не налагате правотата си с агресия. Радвате се на споделени чувства, които са гаранция, че ще изживеете поредната незабравима нощ на сексуални удоволствия.

РАК

Любимите ви са изненадани от ранното ви прибиране у дома, въпреки че сте управителки на ваш бизнес. Създайте си приятна романтична обстановка и се отдайте на чувствата си. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия, но умората ще изчезне именно с тях.

ЛЪВ

Възможни са затруднения в семейните отношения или разногласия с партньорите ви заради намесата на ваши роднини. Постарайте се да се концентрирате в положителни мисли, отърсете се от обидите и уязвеното си честолюбие.

ДЕВА

Семейните отношения и тези с интимната половинка, ако не сте създали семейство са хармонични. Не пропускайте романтичните мигове. Сексуалният ви живот е такъв, за какъвто винаги сте си мечтали. Отдайте се на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Ако сте решили да дадете израз на отдавна таени чувства, можете да го сторите без колебание. Интимните ви партньори са в очакване на приятни сексуални мигове, затова се приберете навреме от работа, като пропуснете срещата с приятелки.

СКОРПИОН                                                                                                                                            

Семейните жени да не се надяват на романтична вечеря, ако са решили да се приберат по-късно от обещания час. Несемейните ще срещнат мечтания партньор и ще изживеят незабравими романтични мигове, последвани от сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Разсейте още днес на всяка цена съмненията, че сте изневерили, за да си спестите по-нататъшните неприятности. Вечерта се постарайте да изясните напълно отношенията си, ако не искате да се лишите от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Мили жени! Днес е възможен край на романтична връзка, но причината може да е във вас самите и да очаквате тази развръзка. Не е изключено да се сблъскате с нежеланието на партньора си за сексуални удоволствия при стабилни отношения.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта посветете на семейството си. Ако не сте семейни, излезте с приятели. Може да срещнете подходящия партньор. Не пропускайте сексуалните удоволствия, въпреки че сте уморени от напрежението през деня.

РИБИ

Любимите ви разчитат на вашето обещание да излезете на вечеря с общи приятели и да забравите за разправията предишните дни. Не ги разочаровайте. Вечерта се отдайте на заслужена почивка, сексуални удоволствия и интимни разговори.