Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Диляна Попова и Алекс Раева.

ОВЕН

Възможни са семейни проблеми, караници с брачния или интимен партньор заради добронамерени познати, които всяват съмнение във ваша вярност. За пореден път рискувате да съсипете сексуалните си отношения.

ТЕЛЕЦ

Денят е идеален за общуване със семейството и за разговори свързани с вашите планове за пътуване. Отдайте се на приятни мигове с любимите си хора. Вечерта се откажете от поканата за гостуване и си създайте романтична обстановка.

БЛИЗНАЦИ

Ако не сте семейни, скъпи жени, имате благоприятната възможност да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Не забравяйте да създадете приятни емоции на интимния си партньор. Не пропускайте сексуалните мигове.

РАК

Съдбата ви дава шанс да създадете хармонично семейство. Ако вече сте го създали, време е да помислите и за деца. Семейните жени могат да се отдадат без колебание на сексуални удоволствия. Несемейните да бъдат предпазливи, ако едва днес са срещнали подходящия партньор.

ЛЪВ

Личните ви отношения се стабилизират, ако не сте изнервени и заядливи. Любимите ви хора се надяват, че ще бъдете заедно през целия ден. Следобед нараства желанието ви за интимни изживявания. Не се лишавайте от сексуалните наслади.

ДЕВА

Хармонията в семейните ви отношения зависи от вашето поведение. Бъдете щедри на чувства. Не си внушавайте, че не сте достатъчно влюбени и се отдайте на истинските си чувства и желани сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Възможни са проблеми в семейните отношения и открито грубо поведение, което ще раздразни околните и ще стане причина за разправия. Сексуалните удоволствия са в мечтите ви, но рискувате да се лишите от тях.

СКОРПИОН

Необходимо ви е усамотяване, за да прецените дали да създадете семейство или все още не сте готови да поемете и тази отговорност. Семейните и щастливи в брака могат да се отдадат на чувствата си и на сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

За да не си създадете проблеми с брачната половинка се заемете със семейните си задължения. Агресивното ви поведение заради нежеланието да помогнете на любимите си в отговор ще доведе до тяхното нежелание за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Денят е идеален са сключване на брак, ако вече сте сгодени, но не и ако имате скорошно познанство, както и за хармонизиране на семейните отношения. Вечерта не се лишавайте от усамотяване с интимната половинка и активен секс.

ВОДОЛЕЙ

Не общувайте с хора извън семейството си. Избегнете разправиите, породени от интриги на ваши съседи, само защото завиждат на семейните ви отношения. Съмненията в изневяра са безпричинни. Не се лишавайте от хармонията в сексуалния ви живот.                                                        

РИБИ

Възвръща се хармонията в личните ви отношения, въпреки че не бяха малко усилията от ваша страна. Щастливи сте, че отново сте обичани и обичате. Сексуалните мигове ви гарантират стабилизиране на интимните отношения.