Знаете ли, че формата на вашето кутре може да издаде какъв тип личност сте? Обърнете внимание на картинката отдолу, разгледайте внимателно към коя форма спадат вашите пръсти и разберете повече за характера си.

Ако сте тип А
 

Меланхолията е сериозна черта, присъща на този тип личности. Тези хора често крият истинските си чувства и затова успяват да убедят околните, че са много по-независими и по-силни, отколкото са в действителност. Тип А са много емоционални хора. Притежават изключителна доброта. уважават приятелите си и са им предани, след като веднъж са ги опознали добре.
Презират от дъното на душата си измамата и лъжите. Понякога изглеждат студени, но всъщност често крият истинската си същност. Затова някои хора ги определят като ексцентрични и арогантни. Всъщност са много щедри. Те не се страхуват от приемането и завършването на дадени задачи, дори и когато не им харесват. Имат добро чувство за хумор и обичат да се смеят. 


Ако сте тип Б

Лоялността е една от най-добрите черти в характера на тези хора. Те са известни с това, че могат да се посветят изцяло на тези, които обичат. Независимо от факта, че тези хора не изглеждат много чувствителни, в действителност са точно такива. Те са много решителни и след като решат да направят нещо, няма какво да ги спре или да им попречи. Те ще продължи с опитите, докато най-накрая успеят. Притежават силен самоконтрол и могат да запазят спокойствие дори ако се чувстват много неудобно за нещо. Въпреки че са с меко сърце, те успяват да се представят като силни и независими хора, които знаят как се говори и грубо. Склонни са да мечтаят много и да си представят образа на човека, който ще обичат, разбират и задоволяват. 


Ако сте тип В

Тези хора лесно игнорират нещата, които ги притесняват и ги ядосват. Те не харесват непознатото и не обичат предизвикателствата. Високо ценят и уважават мнението на другите. Има моменти, когато този тип хора могат да се превърнат арогантни, например, по време на кавга, когато егото им расте много. Независимо от това, след като кавгата приключи, те са първите, които ще се извинят. Те често пазят своите проблеми и емоции само за себе си. Презират преструвките и винаги знаят какво искат. Те обичат, когато други хора зависят от тях. Добри и състрадателни хора са и приемат извинението на другия без задни мисли.