.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да се целуваш като богиня

Г-ца Мъжемелачка | преди 5 години
устни
Няколко трика, с които ще го сразите

Мили мишуенца,

Завърнах се от страхотни сексуални летни подвизи и даже вече се готвя за есенно-зимните такива. Ще запазя спомените за загорелите мъжки мускули, по които прокарвах ръце и език, за да ме топлят през снежните дни. Така че ако сте се надявали, че ще ви разкажа нещо по-пикантно… продължавайте да се надявате. Но както казала изгорялата крушка „Няма да ме огрее”.

Но пак ще си говорим за нещо горещо - а именно целувката.

Преди първата ми истинска целувка с момче, много се притеснявах, защото не знаех какво всъщност да го правя този мой език. Дори и в най-подробните филми (разбирай пооткраднатите мигове далеч от родителския надзор от някой еротичен) мъжът и жената просто слепваха устни и какво се случва по-натам така и не се виждаше. Само се чуваше „Ох!” и „Ах”, но това е за една друга статия.

Питах моя позната, с по-голям опит в областта,

как да се целувам

Предложи ми да пробвам с домат – да отхапя малко парче и да продължа да изсмуквам вътрешността внимателно, на малки участъци, леко да гриза, като внимавам да не допускам сокът да се стече по ръцете ми. Стори ми се нелепо. По-нелепо дори от описанието на женската девствена ципа като фина дантела от „ей тая покривка,дето са метнали на масата в заведението”. Но опитах домата. И като се замисля, наистина има доста общо.

целувка

Ето няколко трика, усвоени през годините, с които ще го сразите с целувката си:

1. Прави това, което прави неговият език. Бъди като огледало, което отразява движенията му. 

2. Не използвай много слюнка. Казват, че хората, които слюноотделят обилно били дашни в живота. Не разчитай на тези бабини девитини.

3. Не залепвай устните си само на едно място. Ще му стане скучно.

4. Затвори си очите. Целувката със затворени очи е хиляди пъти по-хубава и интимна, когато и двамата сте със затворени очи, а не се оглеждате един в друг. 

5. Използвай антипърхотен шампоан и гел за почистване на порите. Това няма пряка връзка с целуването, но… Когато се целувате сте толкова близо един до друг, че всяко несъвършенство по косата или кожата се вижда.

6. Не говори, докато се целувате. Ако не ти е приятно или имаш нужда да спреш по друга причина, наклони глава назад леко и се измъкни елегантно и с чувство за хумор. Може да му кажеш нещо от рода на „Остави ме без дъх!” или „Ти знаеш ли, че имаш страшни очи!”. 

7. Не завирай езика си дълбоко в гърлото му. Нали не искаш да си върне вечерята?!

8. Тези неща ще направят целувката ви по-романтична – усамотете се, изберете си хубаво място (парк, морски бряг, красив мост), бъдете близо един до друг (прегърнете се), преди да се целунете се погледнете в очите, използвайте въображението си. 

9. Тайната на хубава целувка е в разнообразието. Веднъж бъдете нападателна, друг път нежна и бавна. 

10. Завъртете езика си около неговия, смучете или леко захапете езика на партньора си. 

11. Lip-o-suction е вид целувка, при която мъжът засмуква горната устна на жената, докато тя смуче неговата долна устна. След това се сменят. Целувката става при много лек натиск между двамата, без да се използва език. Пробвайте –забавно е.

12. Вакуумиращата целувка се получава, когато изсмуквате въздуха от устата на партньора си. Такива целувки се получават при продължително целуване. Двамата трябва да сте много близо един до друг, прегърнати с ръце около врата например. Това помага устните да бъдат абсолютно залепнали една за друга. 
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?