Инфлуенсърката, известна със своите пътешествия по света, сподели кадри от последната почивка, на която е в момента. 

 

“Ден 1 от нашия babymoon в Мавриций. Изглежда райско - това ми написахте и вие на сторитата! Така е казал и Марк Твен: Мавриций е създаден първи, после Раят и Раят е копие на Мавриций. tbh, съгласна съм. Времето е невероятно, водата съвършена, а пясъкът по-мек от брашно.” написа под публикацията Валери. 

Валери нарича семейната им почивка babymoon (бебешки месец - бел.ред.). Въпреки че с приятеля й Мартин нямат брак, следователно не са били на меден месец досега, двойката явно е решила да посвети последната си почивка на бременността на Валери. В поста се редуват снимки на красивата инфлуенсърка с наедряло коремче и екзотични пейзажи от магичното място. 

 

Валери спазва здравословен хранителен режим - не яде сладко през седмицата, позволява си да пие безкофеиново кафе от време и е спряла спортните активности засегаВ последното си видео в YouTube  бъдещата майка сподели, че в началото на бременността не й се е гадело, но за сметка на това имала нужда от много сън и често си подремвала.

Терминът й е за средата на януари. Валери споделя на последвателите си,че би искала да роди естествено и се надява така и да стане, ако няма усложнения.

Снимка: youtube.com

Бременността не слага на пауза пътуванията на инфлуенсърката и нейната половинка. Новината, че очакват дете, я обявих с пост от остров Тасос. Това лято те посетиха и Френските Алпи, Женевското езеро и италианския град Бергамо.

 

 

Валери и Мартин ще стават родители за пръв път. Това лято известната инфлуенсърка съобщи радостните вести, че с любимия й очакват първото си дете. В YouTube канала си двойката разказа подробно за трудностите при забременяването, неуспешните опити и дългият път, през който са минали, за да сбъдната мечтата си за дете.