.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

ЕжеСедмичен саундтрак Vol.11

LadyZone.bg | преди 7 години
356358.jpg
Снимка: facebook.com/lykkeli
Шведско, русо, талантливоLykke Li е шведско чудо, което прави доста приятна музика - напоследък стана по-известна с широко конвертираното си парче I Follow Rivers (Зоуи си денси на него в секси филмчето "Колумбиана") или пък с Get Some в "Сватбеният обет", но аз се запознах с нея с ето това (!) (цък на оцветените букви). За разлика от депресивно-романтичната почитателка на Дейвид Линч със сценично име Лана Дел Рей (и двете нови и руси), Lykke-то показва силен, макар и търсещо-объркан характер, което е доста привлекателно за хората, на които им е писнало от "bitches" или "лолити" (скандиране с помпони *Girl Power* - "извините").
Иначе Li е на 25, риби и има два албума в напъпващата си кариера - "Youth Novels" от 2008 и "Wounded Rhymes" от 2011. Послушайте.
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?