Интересува ме темата за диетите, защото от личен опит съм забелязал, че килограмите са наследствено заболяване. Пробвал съм всякакви диети и временно съм отслабвал, но после пак качвам до килограмите, които съм бил и дори да ям на корем, повече не мога да кача. Интересува ме също така, понеже моят организъм доста икономично изразходва калориите, дали може да препоръчате лекарства, които ускоряват разграждането на мазнините? От niksun_pz

Веднага ми хрумва, че най-достъпното и безвредно средство за ускорено разграждане на мазнините е "Негово величество” движението. Пример - решително още днес се приберете в къщи пеша, не използвайте асансьор и довечера направете физически упражнения, дори най-елементарните, които си спомните от час по физкултура. Тази новост превърнете във Ваш навик. Убедена съм, че така нежеланите мазнини ще се разградят. Поставете си приблизителен срок 40 дни, в които ежедневно да присъства движението. Пийте литър и половина вода и за този срок, като избягвате подсладени напитки и алкохол.

Стимул за добро настроение е танцуването в групи, а такива лесно може да се открият във всички градове. Ако това сте го опитвали ще продължа с други варианти.

Препоръчвам ви книгите на д-р Георги Гайдурков "Човешкото хранене”.