Повечето от нас смятат, че мъжете харесват пищния бюст, но истината е, че грешим.

Разбира се, че мъжете се впечатляват и от тях, но те са малко по-назад в списъка. Не, не, грешите, не са и краката. И интимните зони не са. Хм, всъщност, всички те възбуждат мъжете, но ще останете изненадани, когато разберете коя по-точно част от женското тяло е най-секси в мъжките очи.

Започваме обратното изброяване. 

#12 - Ушите
На 12 позиция твърдо заемат място ушите. Всъщност, като се замислим, те имат доста активно участие в прелюдията към любовната игра, бидейки любима зона за мъжките ласки и целувки, предхождащи сексуалното проникване.

#11 - Глезените
Малко по-впечатляващи от ушите, според мъжките възприятия, са женските глезени и стъпала. Не се малко мъжете, които признават, че обожават да целуват жената именно там.

#10 - Сгъвката зад коляното
Идва ред и на сгъвката зад коляното. Много мъже признават, че жените обожават да бъдат галени особено много именно там. Това е чувствителна зона, която мъжете обичат да целуват и това им действа доста възбуждащо.

#9 - Вагината
На девета позиция в списъка се нарежда вагината. Според представителите на силния пол влагалището е ерогенната зона, която подлудява мъжете, но, за учудване на всички нас, не и повече от тази, която следва по-напред в класацията, а именно... гърбът.

#8 - Гърбът
Оказва се, че женският гръб наистина може да възбуди мъжете. Той вълнува и провокира мъжките фантазии особено в онези моменти, когато жената е облечена в стилна секси рокля с гол гръб.

#7 - Коремът
Коремът е просто онова нещо между гърдите и вагината, пред което мъжете се прекланят. Това, което най-много ги възбужда в него обаче, е именно копринената мекотата на кожата.