Плуване, фехтовка, гимнастика, борба, лека атлетика... Ние пък обявяваме нова олимпийска дисциплина - сексапил. След проведено трудно състезание определихме тримата състезатели, които са най-секси от тазгодишната Олимпиада в Рио. А победителите са: 

Алдо Монтано – италианец, олимпийски шампион по фехтовка от Олимпиадата през 2004 в Атина. Няма спечелени медали на Олимпийските игри 2016 г.

Възраст: 37 години
Ръст: 1,85 м
Тегло: 80 кг

 

"Не се оставяйте треньорите да ви омагьосат с проповедите си. Казват да не правите секс, докато сте на състезание. А какво да правя вечер? Да стоя като вцепенен и да гледам тавана или да сънувам кошмари, защото нормалният сън не идва? Сексът влияе добре на фехтовката. Убедихте се сами, нали?"

Камий Лакур – французин, плувец. Първо място в серия гръб за мъже на 100 метра. Троен европейски шампион по плуване за 2010 г. в дисциплините 50 и 100 метра гръб и в щафетата 4 по 100 метра. 

Възраст: 31 г.
Ръст: 2 м
Тегло: 85 кг

"Обичам летищата, тъй като те символизират пътуване, отвореност към света и откриване на нови неща."

 

Марсел Нгуйен – немец, спортна гимнастика.

Възраст: 28 г.
Ръст: 1,65 м
Тегло: 55 кг

 

Екзотичният външен вид Маресел дължи на баща си, който е виетнамец. Ликът му е изобразен на специална марка, пусната от пощенските служби в Щутгард. Той е един от петимата спортисти, които пощите спонсорират за олимпийските им изяви.