Случвало ли ти се е да спиш с някого, с когото се срещаш за първи път (или познаваш бегло) и след настоятелно молене си се поддала, дала си му телефонния си номер…. който той никога, ама никога не е набирал?

Логично е да се запиташ: за какво, по дяволите, го е искал тогава?

Оказва се, че възможните причини за липсата на обаждане могат да бъдат наистина най-разнообразни.

Ще разкрием няколко от тях, за да си сигурна, че следващият път подобно нещо няма да се случи:


Не се е „получило”

Въпреки че за него сексуалната ви преживелица е нито повече, нито по-малко от тотална катастрофа, през цялото време е бил така добър да се преструва, че е много ентусиазиран и адски му харесва. Има мъже, които смятат, че е по-добре да излъжат, прикривайки липсата си на ентусиазъм и за финал: да дадат обещание, което не смятат да изпълнят.
Тези мъже са страхливци и не бива да си ги слагаш на сърце.
Те очевидно не знаят, че сексът на първа среща се случва много рядко и е твърде възможно дори и този път да не е бил върхът, при следващите опити нещата да са много по-добре. Така че, забрави го и давай напред.


Ти си била само трофей

За много мъже все още е много важно да има с какво да се хвалят пред приятелите си – разбирай: брой „покорени” жени.
Тъжно е, но това е и най-честата причина телефонът ти да мълчи самотно след нощ с някой мачо.
Ако допускаш, че е твърде възможно това да е твоят случай, попитай някого от общите ви познати (ако имате такива). Скоро ще разбереш, че въпросният мъж е от онзи тип "джентълмени", за които всяка жена е просто еквивалент на една цифра, с която той може да се фука наоколо.

 
Телефонни проблеми


Да, знаем, че звучи тъпо, но е възможно. Може да го е загубил/забравил на покрива на колата и куп други такива неща, които общо взето значат две неща: 1)много е разсеян и 2) няма как да ти се обади, защото на практика вече няма телефонния ти номер.

Може и да звучи невероятно, обаче такива неща понякога наистина се случват. Затова преди да го обявиш за Дон Жуан или страхливец, и по-важното, преди да даваш телефонния си номер, можеш да го подпиташ дали му се е случвало да губи телефона си.

Ако отговорът е да, напиши номера си на листче хартия за всеки случай и стискай палци да не е ЧАК толкова разсеян, че да загуби две неща едновременно.


Има гадже/съпруга

Тези са ни любимите, нали? Разбира се, напълно е възможно нашият господин Изневяра да има чудесно гадже или прекрасна съпруга, която го чака да се прибере вкъщи, докато той самостоятелно си изживява мъничък, невинен романс с някоя друга. Този мъж може и да се обади пак… но по-важният въпрос е дали ти наистина искаш да му вдигнеш?

Ако твоят случай е такъв, трябва от самото начало да си наясно, че той те използва само за секс.

Помисли добре дали това е, което търсиш самата ти. Ако подозираш новата си тръпка в подобно "провинение" можеш да погледнеш за всеки случай дясната му ръка за следи от халка.

Другият вариант е, докато се возиш в колата му, да се поогледаш. Може там да има нещо, което няма как да е сложил мъж или диск, който би харесала само една жена.