Използвай гласа си като преимущество. Thinkstock / Guliver Photos
След като си успяла да свалиш излишните празнични килограми, точно за „Св. Валентин”, е време да помислиш за любовната нощ, нощта на 14 февруари. Замисли ли се, че след като имаш желаната фигура, това отваря вратите на твоето самочувствие и респективно на твоето въображение.

Много жени искат да задоволяват напълно мъжете си. Още повече мъже им се иска жените им, да могат да го направят…така както на тях им харесва.

Сега ще ти разкажем какво можеш да направиш, за да задоволиш напълно мъжа до себе, така че и двамата да изкарате една незабравима нощ, месец… А след това, защо не и година..

1. Изненадай го !

Ако мъжа ти се прибира от работа след теб, просто облечи нещо секси и гo посрещни на вратата . Ако той се прибира преди теб, просто сутринта сложи нещо пленително под работният си тоалет и го изненадай като се прибереш. Съблечи се, прегърни го и му кажи, че цял ден не си спряла да мислиш за него…и за тази вечер.

2. Малко стриптийз?

След като вече си го посрещнала на вратата, хвани го за ръка, заведи го в спалнята, хола, кухнята….навсякъде където ти харесва. Бавно го съблечи, но не му позволявай да сваля твоите дрехи. Още не! След като той остане без дрехи, му кажи да седне, заповядай му. Отстъпи няколко крачки назад, така че той да има пълна видимост над теб и започни бавно и нежно да се събличаш.

3. Vision!

Не забравяй никога визуалната стимулация. Много мъже казват, че визуалната сексуална мотивация може да задейства най-силно желанията им и да задвижи „моторите” им.

4. „Говори ми мръсни думи”.

Използвай гласа си като преимущество. Той може да е мощен възбудител. Повечето мъже обичат да им се говорят мръсотии на ухо…ако ти е некомфортно да го правиш, просто му подшушни какво ти се иска да направи със теб…или пък ти с него.


5. „Докосвай ме нежно”

Докосвай го сякаш си истински експерт. Въпреки, че може би никога не си знаела как и къде точно да го докосваш, експериментирай. Докосвай го там където знаеш, че на теб ти харесва…няма как да не нацелиш, а и като нацелиш, той ще ти даде ясен знак, че там е мястото.Ще те моли за още!

6. Играй си !

Започни с орален секс. 90 % от мъжете казват, че оралният секс е най-вълнуващото сексуално преживяване. Не му давай да те докосва и целува. Докосвай го ти. Така ти ще имаш контрол над нещата, а той ще е максимално възбуден и тръпнещ да те вземе в ръцете си.

7. Не забравяй емоциите му!

Въпреки, че не си признават, мъжете не са по-малко емоционални от жените. Третирай мъжа си със сладко и мило поведение,а ако успееш да включиш и малко смях в спалнята, ще успееш да го задоволиш по-всички параграфи и секса ви ще стане истински вълнуващ.