Основателят на списание „Плейбой”, 86-годишният Хю Хефнър, се ожени за 26-годишната фотомоделка Кристъл Харис в навечерието на Нова година. Сред много рози и в тесен приятелски кръг, двамата си казаха „Да”, докато всички други по това време са крещели Happy New year!

Наричат я още Булката беглец, защото преди около година Кристъл избяга от Хю именно заради намерението му да се ожени за нея. През юни 2011 г., 4 дни преди старателно подготвеното пищно тържество, плейбойката реши, че няма нужда от 60 години по-стария от нея Хефнър. 300 от най-отбраните гости, поканени в прослувутата Playboy Mansion, останаха изненадани от това решение.

Снимка: Splashnews/Guliver Photos

Подготвеното списание Playboy за юли месец 2011 г., разбира се, беше с корица на Кристъл, а фотосесията бе с названието „Булката беглец”.

Снимка: Splashnews/Guliver Photos


Какво разделиха Красавицата и Звярът?

Въпреки че Красавицата избяга от имението, Звярът й позволи да запази годежния пръстен, на стойност 90 000 долара. Но не успя да преживее, че ще бъде разделен от любимото си кученце Чарли и поиска Кристъл незабавно да му го върне.

Снимка: Splashnews/Guliver Photos

А после…

Въпреки тази драма, след кратка раздяла двамата отново заживяха заедно и в навечерието на 2013 г. си казаха „Да”, без никой от тях да бяга. Вместо голяма тълпа гости, се радваха на група най-близки приятели. Преобладаващите цветове бяха розово и лилаво, а цветята - рози и калии. Булката се появи с бледорозова рокля с бюстие и пищна пола с много набор и дантели, тип русалка. Хефнер пък кокетно бе закичил розова роза до черната си папийонка.

И двамата споделиха случващото се в twitter със снимки и коменмтари.

Честита Нова година от мистър и мисис Хефнър, написа той на стената си.  
"Днес е денят, в който станах мис Хефнър. Чувствам се много щастлива, късметлийка и благословена", написа тя.

Кристъл като студентка. Снимка: Splashnews/Guliver Photos