Мислиш си, че си стара

Не се учудвай на факта, че все още си нямаш гадже. Ако си от онзи тип момичета, които постоянно си мислят, че са прекалено стари за обвързване, то младежкото ти обаяние и темперамент със сигурност ще те напуснат. Доказан факт е, че подобни мисли и самовнушения могат силно да повлияят върху поведението на всеки един човек, а оттам и върху неговата визия. Само защото си надскочила определена възраст, поизгубила си формата и стегнатото дупе на онова 17-годишно момиче отпреди няколко години, а всички твои връстнички са вече сериозно обвързани, не означава, че си по-малко привлекателна! Така че – започни да живееш! Възрастта е само в ума! Събуди шеметното момиче, спотайващо се в някое прашно ъгълче на душата ти! Събуди красивата жажда за щастие и любов в душата си и действай!

Сърцето ти е разбито

Опитай се да не драматизираш ситуацията. Бил ти е дузпата и толкова. Значи не те е заслужавал! Спри да мислиш за него, да рониш сълзи по него, и впивайки отчаян поглед в мъжките лица, да търсиш неговите черти! Нужно е само да погледнеш откъм хубавата страна на случилото си и да осъзнаеш, че разбитите сърца могат да бъдат поправяни. Дори и в началото да чувстваш колебание и да не смееш да допуснеш друг мъж до сърцето си, опитай се да бъдеш по-отворена за нова връзка. Може би накрая усилията ще си струват. И не забравяй – магията се случва винаги там, където най-малко я очакваш.

Прекалено наивна си

Снимка: knoworthy.com

Защо продължаваш да избираш партньори, които се отнасят зле към теб? Ти си умна, красива и прекрасна жена, която се раздава на 110 % . Ако обаче си в плен на връзка с партньор, който, най-малкото, не оценява качествата в теб, трябва да се замислиш сериозно за бъдещето си с такъв човек. Ако в отношенията между двама души няма уважение към чувствата на другия, то едва ли подобна връзка изобщо ще оцелее. Спри да се самосъжаляваш, да се чувстваш пренебрегвана, неизслушвана и третирана като даденост. Със сигурност заслужаваш нещо по-добро, вслушай се в собствения си глас, и ако откриеш липсващи пъзели във взаимоотношенията си с партньора, то те определено не са в твоя джоб!

 

 

 

Търсиш любовта на най-неподходящи места

Време е да спреш да търсиш сродната си душа на дансинга в дискотеката, в ресторанта или на купона, на който си поканена тази вечер. Признай си, очакванията непрекъснато удрят на камък и накрая се прибираш у дома уморена, омърлушена и все така самотна и сама. И всичко това се повтаря всеки път. Звучи ти познато? Спри да търсиш. Стоп! Определено ще се почувстваш по-добре, ако не се оглеждаш непрекъснато наоколо и ако спреш да търсиш с жаден поглед мъжа на мечтите си или принца на белия кон. Запомни това – любовта просто се случва! Тя не пита, идва, грабва те и винаги се появява тогава, когато най-малко я очакваш, а още по-малко – търсиш.

Объркана си

Искаш да си обвързана, но в същото време държиш да запазиш независимостта си. Чувстваш се объркана. От една страна копнееш да имаш човек до себе си, но от друга – желаеш лична свобода. Всъщност, истината е, че любовта, истинската любов, повече от всичко... означава свобода! Когато един мъж държи на теб, той никога не би се и опитал да господства над живота ти, да те контролира, превръщайки те в покорен и безмозъчен слуга. Така че, довери се на интуицията си, отпусни се и дай воля на емоциите си. Пък и никога не знаеш в кой момент птичето ще кацне на рамото ти, нали? Ако отново се свиеш в гнездото си, може да изпуснеш най-красивия любовен полет в живота си!

Чувстваш се изгубена и нежелана

Чувстваш се изгубена? Изпаднала си в депресия и категорично смяташ, че ще си останеш сама за цял живот. Чувстваш се тотално отчаяна. Може би е време за един по-дълбок самоанализ, а защо не за малко ежедневна йога или медитация. Запиши час при фризьор, промени нещо във визията си, ако смяташ, че ще се почувстваш по-добре. Отдели време да събереш разпилените парченца на душевния си мир, намери своя баланс, хармонизирай чувствата, духа и емоциите си. Отиди на хубав концерт, обади се на стар приятел. Запиши се на курс по танци или изобразително изкуство, запознай се с нови и интересни хора. Всичко това ще ти помогне да изчистиш мислите си и ще направи пътя ти към любовта по-светъл и сияен, по-чист и лек, по-сигурен и спокоен.