Дали мъжете мислят за секс на всеки 7 секунди? Бъдете сигурни – има такива, които дори и веднъж на ден не се сещат. За какво още сме били заблудени по отношение на мъжете:

Колкото повече, толкова повече
Нали сте чували за вярването, че колкото по-големи длани и стъпала има един мъж, толкова по-голям е и пенисът му. Е, добрата новина е, че ако новият младеж с, който се запознахте, има малки стъпала и длани, можете да бъдете спокойни – напълно е възможно мъжкото му достойнство да е по-голямо в сравнение с тях. Всъщност колко дълго или дебело ще е мъжкото му достойнство зависи от гените. Изследване, направено по темата, в което участвали над 3000 мъже, не открило никаква зависимост между големината на пениса, стъпалата и дланите.

15 факта за секса, които ще ви накарат да се смеете с глас>>

Колкото по-често се бръснат, толкова по-гъста става брадата им
Ако това твърдение беше вярно, мъжете на средна възраст и нагоре трябваше да имат толкова дебела брада, че едва да се справят с нея. Освен това мъжете, които си бръснат косата трябваше да се разхождат гордо с пораснала коса като от рекламите, вместо да се опитват да прикрият оплешивяващото си теме.

10 начина да разнообразите секса в дългогодишна връзка>>

Спермата е калорична
Хм, нека видим. Първо – тя е суперполезна, защото съдържа много хранителни съставки, сред които витамин С, калций и магнезий. Фруктозата също влиза в състава й, и въпреки това, калорийната стойност на спермата, изхвърлена при една ерекция, е само 7 калории. Така че – смело с експериментите, или диетите...

Сексуалните фетиши на зодиакалните знаци>>
 

Мъжете мислят за секс на всеки 7 секунди
Вече не си спомняме кой беше казал това, но скорошно американско изследване показва, че 43% от мъжете не се сещат нито веднъж на ден за секс. Колкото и да ни е интересно да влезем в мъжкото съзнание, всъщност истината не е толкова уау – мъжете мислят за секс по няколко пъти в седмицата.

5 тантра практики за по-добър секс>>
 

Мъжете, които не са обвързани, се наслаждават повече на секса от женените
И тази грешна заблуда е опровергана и то съвсем научно. Изследване от 2006 година показва, че първо място женените мъже на правят повече секс от тези, които нямат партньор. На тях (женените) им се случва с 28% по-често да се наслаждават на мачкането на чаршафите. Освен това те изпитват повече оргазми и по-често им се случва да правят орална любов.