По всичко изглежда, че Дженифър Лопес е в чудесна форма за своите 48 години. Тренировките във фитнеса и на открито изяждат голяма част от време й напоследък. В оставащото свободно време тя споделя в Инстаграм вдъхновяващи снимките от тренировките и резултатите.
И докато дисциплината й по отношение на спорта е повече от желязна, то латино дивата разкрива в интервю за списание Harper’s Bazaar, че традиционните латино ястия са й слабост и обича да ги похапва независимо колко часа показва часовникът.
В тази връзка Джей Ло споделя, че ястията на майка й й липсват, а това, с което си позволява да се поглези, е именно популярното в Пуерто Рико ястие chuletas – пържени свински пържоли с гарнитура от бял ориз и зеленчуци.
По-важно обаче си остава не какво точно си похапва Дженифър, а кога го прави. Всички знаем, че повечето диети и диетолози препоръчват яденето след 18 или 19 часа да бъде ограничено и сведено до минимум. Подобни обилни вечери след тези часове не са никак препоръчителни, ако искате да влезете във форма. Пред списанието обаче дивата разкрива не само че си похапва без притеснения подобни вкусотии, но и че го прави около 10 часа вечерта! Направо разби на пух и прах представите ни за здравословно хранене!
Джей Ло е корица на априлското издание на Harper’s Bazaar.
През 2015 година Лопес заявява пред списание People: „Всички сме хора. Не смятам, че трябва да набиеш себе си, ако направиш грешка или си позволиш картофен чипс. На всеки може да му се дояде бисквита или парче торта, или пържено пиле. Това не е важно. Става дума за това винаги да се опитваме да бъдем по-добри.“
И това наистина си остава най-важното - не дали тежим определени килограми и как изглеждаме, а дали сме добри и правим добро за другите!