Храненето според кръвната група е един от най-добрите начини да свалите излишните килограми и да се погрижите за здравето си, твърдят специалисти.


Предпочитанието на месо или зеленчуци често пъти подсказва каква кръвна група сме и от какви витамини има нужда нашият организъм.

От кръвната група на един човек може да научите любопитни подробности, както за неговия характер, така и за любимата му храна.

За да бъдете елегантни, но в същото време и здрави може да преминете към диета, която е съобразена именно с кръвната ви група. Хората, които предпочитат мръвката и рядко посягат към друг тип продукти обикновено са с нулева група.

Кръвна група А е запазена за вегетарианците. И макар зелените салати и плодовете да са изключително полезни, то без месо също не може.

Най-големи късметлии обаче са хората с кръвна група АБ. Те обичат всички видове продукти и затова по-рядко се разболяват.

Любителите на млякото и на млечните продукти са с кръвна група Б. Те имат нужда от всичко друго, което иначе не биха си купили с охота. Освен правилната храна обаче е хубаво да изберете и точните мултивитамини. Част от тях също са съобразени с кръвната ви група.

За да свалим излишните килограми са нужни не само диети, но и повече движение.

 

Този материал и видеото към него са предоставени от PRO.BG специално за LadyZone.bg