Всички знаем, че е много важно да започнем деня си подобаващо. Според статистиките 78% от българите закусват и ако сте от тях, е много вероятно да:

-          искате по-добра и качествена храна през целия ден – с повече витамини и минерали, но с по-малко мазнини;

-          да имате по-нисък индекс на телесната маса;

-          и да се радвате на по-добро настроение и способност за концентрация през сутринта.

Тук е моментът да ви попитаме – какво избирате за закуска? Може би баничка? Или залагате на плодове? Зърнена закуска? Идеалната закуска съчетава следните 4 компонента:

Belvita Добро утро са бисквити специално създадени за идеалната закуска.

В продължение на 10 години специалистите са разработвали различни методи, за да достигнат до оптималните технология на приготвяне и съставките на Belvita Добро утро. “Уникалността на тези бисквити се състои в това, че когато се консумират като част от една балансирана закуска, въглехидратите в Belvita Добро утро се освобождават постепенно, в продължение на четири часа”, каза г-жа Кристин Були, представяйки научните факти за новия продукт. Благодарение на тези продуктови свойства нуждите на тялото от енергия са задоволени и то е в кондиция за по-дълъг период от време.

Резултатите от пет клинично-проведени опита, осъществени във Франция, Канада и Австралия доказват ползите от Belvita Добро утро. Консумацията на бисквити е изследвана в избрани таргет-групи като фокусът на проучването е бил поставен върху освобождаването на въглехидратите и гликемичния индекс на бисквитите, като част от балансирана закуска. Опитайте сами!