#lassi е напитка, която ако до момента не сте опитвали е редно да го направите, защото е великолепна. Вдъхновена от индийската кухня, тя е съставена от кисело мляко, сметана, вода, подправки и плодове. Екзотично изкушение, което гарантира приятно вкусово преживяване.

#Хубавото с безалкохолния коктейл е, че е също толкова вкусен, колкото този със, но е по-ниско калоричен и не ни замайва. Следователно на следващата сутрин се чувстваме свежи и не ни боли глава.

#smoothie е напитка, която бързо може да се превърне в неизменна част от ежедневното ви меню. Вкусна и здравословна, тя е лесна за приготвяне и може да се прави както от плодове, така и от зеленчуци.

#Независимо дали е пролет, лято или зима, топлият шоколад е удоволствие за малки и големи. Със или без какаови стружки, той е приятен за пиене дори когато е студен.

Снимка: Pinterest.com

#милкшейкът ни напомня за детството и за онези времена, когато любимият ни вкус бе ягода или ванилия. Говорейки за ванилия, знаете ли, че ванилията е аромат, който естествено привлича мъжете?