Джесика Бийл разказа за почти 10-годишната си връзка със съпруга си Джъстин Тимбърлейк в интервю пред "Access Hollywood".

Двойката, която има две момчета - Силас (7 г.) и Финеас (2 г.), се ожени през октомври 2012 г. на пищна церемония в Пулия, Италия. И макар че като всяка връзка и двамата са имали "възходи и падения", 40-годишната майка признава, че в момента е "най-щастлива".

"Понякога имам чувството, че тези години са минали за един миг. А друг път си мисля: "О, Боже, 10 години са толкова много години в нечий живот", каза тя и призна, че е "много горда". Актрисата разказва и за различните изпитания, с които са се сблъскали като двойка.

"Много се гордея с всичко, през което преминахме, и все още съм толкова щастлива и обичам живота си с него", казва тя.

Двойката е преживяла и препрятствия. В края на 2019 г., по време на една малко пиянска вечер, Джъстин Тимбърлейк е бил сниман много близо до актрисата Алиша Уейнрайт, негова партньорка във филма "Палмър".

След публикуването на тези снимки в таблоидите 38-годишният певец се извини публично на съпругата и семейството си, пише още БГНЕС.

"Преди няколко седмици направих сериозна грешка в преценката си. Но нека уточня - между мен и колежката ми не се е случило нищо. Тази вечер пих твърде много и съжалявам за поведението си. Трябваше да бъда по-внимателен", написа Тимбърлейк в Инстаграм профила си през 2019 г.

"Това не е примерът, който искам да дам на сина си. Извинявам се на моята прекрасна съпруга и на цялото ми семейство, че ги поставих в такава неудобна ситуация, и сега се фокусирам върху това да бъда най-добрият съпруг и баща, който мога да бъда", допълни той.