Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са готови да се сбогуват с Южна Калифорния - двамата продават имението си там. Актьорите прекарват по-голяма част от времето си в Монтана и планират да превърнат мястото в свой постоянен дом.

Имението им се предлага за 35 млн. долара, съобщава Wall Street Journal. Според източник на "Пийпъл" продажбата е резултат от това, че 40-годишният Тимбърлейк и 39-годишната Бийл прекарват по-малко време в Лос Анджелис и повече време в дома си в Монтана. 

Според Wall Street Journal имотът е с площ 10 акра.

Става дума за имение в испански стил със седем спални, зала за прожекции и фитнес зала. В допълнение има и къща за гости, тенис корт и огромен басейн.

Според изданието Тимбърлейк е платил 8,3 млн. долара за имота през 2002 г.., преди да се ожени за Бийл.

Имотът има и богата холивудска история. Някога той е бил част от имението на холивудска звезда Ерол Флин. През 40-те години на миналия век Флин построява комплекс със скрити проходи, прозорци и двупосочни огледала, според книгата "Errol Flynn Slept Here".

През 80-те години на миналия век къщата е разрушена, а земята - разделена. Актрисата Хелън Хънт построява къща върху парцел от около 3 акра, който по-късно продава на Тимбърлейк. 

Тимбърлейк и Джесика Бийл имат двама синове - Сайлъс и Финиъс. Всички те са прекарвали голяма част от времето си през пандемията именно в имението си в Монтана.