Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк пазиха в тайна раждането на втория си син в продължение на месеци. Едва в началото на 2021 г. научихме, че такова дете действително съществува и се казва Финиъс. Тази седмица звездата от „Тексаско клане“ (версията от 2003 г.) сподели повече подробности за трудностите, пред които се изправя като майка за втори път.

В интервю за предаването „Днес“ актрисата разказа, че когато е разбрала за бременността си е била уверена в способностите си. Все пак вече е ставала майка преди и всичко трябва да ѝ е познато.

„Мислех си, че съм експерт, защото съм го правила и преди, но не – трябваше да се обучавам отново“, каза тя. „Не се сещах кога трябва да започне да яде истинска храна, какви кремове да ползвам, как да го къпя. Все едно бях забравила – като амнезия. Започнах от нулата, а не очаквах да е така.“

В крайна сметка обаче Джесика си е припомнила основите и в момента отглежда малко момченце, което е на 13 месеца. Бебето се разбира много добре с по-големия си брат, макар и 6-годишното момче понякога да се дразни, когато братчето му взима играчките.

Второто дете на двойката остана тайна в продължение на доста време, но Джъстин и Джесика не са имали някаква конкретна причина да го крият. Просто така се е случило.

„Имам тайно COVID бебе“, каза Джесика Бийл преди известно време. „Не целяхме да е тайна. Просто започна пандемията, отидох в Монтана със семейството си и не съм напускала от тогава.“

Освен че дърва да си припомня как се гледа бебе, Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк трябва да се учат как се гледат две деца едновременно.

„Някой ми беше казал, че да имаш две е като да имаш хиляда и наистина се чувствам така“, разкри майката. „Балансът е много различен и труден за постигане.“