Звездното семейство Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл определено са запалени по всичко ново, свързано със здравето и поддържането на добра форма. А последната им мания е криотерапията – процедура по „дълбоко замразяване“. Криотерапията е цялостна терапия за тялото, използваща замразяване. Процесът подлага тялото за кратко време на въздействието на много ниски температури. Обикновено това се случва в т.нар. крио сауни, в които човек влиза, като главата му остава отвън.


Криотерапията има доказан положителен ефект и е полезен при обща телесна терапия, третиране при спортисти за бързо възстановяване, както и за външна естетика на тялото.

Именно това е терапията, на която се подлагат 37-годишният изпълнител и 36-годишната актриса. Когато са в Ню Йорк двамата често отскачат до здравния център Quick Cryo.


В момента Джъстин Тимбърлейк се намира в Голямата ябълка за серията концерти, които изнася в Медисън Скуеър Гардън. Криотерапията му помага да се възстанови бързо от мускулните болки, които се полуачват в следствие на интензивните и усилени репетиции, на които е подложено тялото на Джъстин Тимбърлейк.

За криотерапията се твърди още, че помага в борбата с килограмите, подобрява физическите данни, забавя стареенето и подобрява съня.