Сашо Кадиев и Таня Тончева изпратиха заедно в първия учебен ден дъщеричката си Кати.

„Честит празник и успешна година на всички деца! Кати е вече в 3-ти клас“ – обяви професионалният танцьор Таня Тончева.

„Много е щастлива с мама и тате!“ – гласи един от коментарите в Инстаграм, а друг потребител добавя „Да ви е жива и здрава и много успешна!“.

Снимка: Instagram.com/tanya.toncheva/

 

Сашо Кадиев и Таня Тончева, които нямаха брак, се разделиха преди време. Това лято популярният актьор и тв водещ се ожени за приятелката си Ивелина Чоева.

Снимка: Instagram.com/tanya.toncheva/

„Вече сме четири години заедно с Ивелина. Много се обичаме. Тя е по-традиционалист, докато аз никога не съм държал на брака, защото е малко лицемерно. Кълнеш се пред Господ и после, ако стане някоя щуротия, не е удобно“ – коментира 41-годишният Сашо Кадиев през май в „Преди обед“.

Снимка: Instagram.com/tanya.toncheva/

„Ивчето ми каза „Не мога да ти родя дете без брак“, затова ще се оженим“ – добави Сашо, а сватбата бе през август сред лозята на българска винарна.

Снимка: Instagram.com/tanya.toncheva/

След раздялата Сашо Кадиев и Таня Тончева поддържат отлични отношения и поделят грижите за 9-годишната Кати.

Снимка: Instagram.com/tanya.toncheva/

През юни Сашо Кадиев и Кати бяха на почивка в Южна Корея.

„Важно е да се изгражда връзка между родителите и децата. Затова направих това пътешествие с Кати. Зарекъл съм се всяка година, ако имам възможност, да я водя на екзотично място. Миналата година бяхме на Малдивите, а сега в Южна Корея по нейно желание“ – призна актьорът пред bTV.

Той поясни, че пътуването създава връзка, базирана на доверие.

„Мъкнем куфари, помагаме си заедно и така се създава приятелство. 12 дни бяхме на място, където целият свят е чужд за нас и светът сме си ние, двамата. Връзката родител-дете е едно от най-ценните и смислени преживявания. Ние постоянно работим, заети сме и на децата това ще им остане, когато един ден нас ни няма. Загубил съм рано баща си и знам какво е. Разбира се, не е нужно да отидеш в Южна Корея, може в Павел баня да отидеш и пак да създадеш тази връзка“ – коментира Сашо Кадиев.