Пелените Pampers Active Baby Dry с нов дизайн на абсорбиращия релефен слой ни помагат да поздравим бебетата с "Добро утро" след един златен сън!

Има различни изражения на любовта, спокойния сън и играта, но комбинацията от трите е това, което помага на бебетата да растат здрави и щастливи. 

Всяка майка и бебето й ценят първите моменти  след събуждане, които прекарват заедно всяка сутрин – ценни обвързващи моменти, които носят щастливи истории и спомени. Затова е важно да знаем, че щастливите сутрини на бебетата, заедно с техните майки, са не просто магия, а резултат от качествен, сух и непрекъсван сън.

Попиваща пелена, която осигурява до 12 часа сухота, като Pampers Active Baby Dry, е в сърцето на "добрите утрини" за майките и бебетата. Защото един добър нощен сън означава щастливо бебе на сутринта.

Продължава >>

Pampers Active Baby Dry имат нов абсорбиращ релефен слой и сърцевина, която поема влагата. Лошият нощен сън оказва голямо влияние върху бебето. Ако то е имало неспокоен сън през нощта, това оказва влияние върху неговото поведение сутрин. Настроението и енергията му биват променени, а то изглежда отпуснато, сърдито и без желание да общува. Но ако през нощта е имало спокоен сух и комфортен сън, на сутринта е щастливо и общува активно с мама.

Нощният сън е критично време за появата на мозъчното развитие, друга причина за Pampers да нарича непрекъснатия нощен сън "златен сън" – а именно най-добрият сън, който едно дете може да има и който продължава цяла нощ!

Ето защо учените на Pampers работят усилено, за да създадат добре абсорбиращата пелена, използвайки най-новите технологии, като работят заедно с майки и техните бебета. Pampers Active Baby Dry имат нов абсорбиращ релефен слой и сърцевина, която поема влагата и я задържа далеч от бебешката кожа.

Със своите нови качества и дизайн Active Baby Dry е това, от което всяко бебе и неговите родители имат нужда за спокоен и безгрижен сън и щастливи сутрини, изпълнени с любов и игри.