Вълшебна приказка в най-добрите традиции на фентъзи книгите издава „Егмонт България” на 12 март. Това е романът „Принцесата на вълците” от Катрин Констабъл – пленитална мистерия, която се разгръща на фона на зимна Русия.

Сама в света, Софи мечтае от малка да бъде специална, но никога не би могла да си представи това, което я очаква.

На училищна екскурзия в Русия Софи и двeте ѝ приятелки се оказват на грешния влак. Спасява ги красивата принцеса Анна, която ги отвежда до зимния си дворец и ги омагьосва с истории за изгубени диаманти и трагично минало. Но когато настъпва нощта и вълците излизат, Софи открива повече от приказни истории в изпълнения с тайни дворец.

Отзивите

Бестселър във Франция, преведен на 8 езика, „Принцесата на вълците” е неустоимо магично приключение из заснежена и необятна Русия. „Лиричният разказ на Констабъл поднася общочовешко послание за себеизрастване и откриване на пътя в живота и къде принадлежиш”, коментират от Publishers Weekly.

Авторката >>

Катрин Констабъл преподава теология в университета в Кеймбридж и работи за престижни издания като Vogue, W, Elle Decoration, Elle и The Independent. Автор е и на много публикации за Tatler и The Sunday Times, преди да започне да пише романи за деца. Омъжена и майка на три деца, Катрин живее в Айлингтън, Лондон

Спечелете екземпляр от книгата >>

Отговорете на въпроса: „Какви мечтаехте вие да станете, когато бяхте деца?

Отговорите си оставяйте като коментар под статията. В конкурса участвате само с един отговор до 21 март 2014 година.

Имената на 5 късметлии ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук. Успех!

Победителите от предния ни конкурс >>

За да спечелите комплект книги със "София Първа" или комплект от новите книги за „Виолета” ви попитахме „Кой е любимият ви Дисни герой?

Тримата късметлии, които спечелиха "София Първа" са:

natali550
babymouse
Галина Константинова

Тримата, които ще се радват на "Виолета":

Mavarick11
Mim_99
Stanislava Ivanova

Честито и нека очакват имейли от нас! На останалите - късмет в новата ни игра (на стр. 3)!