"Любима мама, боли да знам, че вече няма да мога да те прегърна, но знам, че винаги ще бдиш над нас."

Първият коментар на Жизел Бюндхен по повод смъртта на майка й отново напомня колко е важни да ценим близките си хора приживе. Майката на супермодела загуби битката с рака в края на януари 2024 г. 

"Ти беше ангел на земята, винаги помагаше на всички около теб. Толкова съм благодарна, че съм твоя дъщеря и че се научих от теб. Благодаря ти, че си най-добрият пример за подражание на любов, сила, състрадание, кураж и грация."

Ваня Нонненмахер е починала на 75 години, малко след като е била приета в болницата в Порто Алегре, Бразилия. Освен на 43-годишния супермодел, тя е майка на петте братя и сестри на Жизел - близначката Патрисия и сестрите й Рафаела, Грациела, Габриела и Ракел.

"Винаги ще пазя красивите спомени, които споделихме и ще живея според ценностите, на които ме научи. Ще живееш вечно през многото животи, до които си се докоснал. Благодаря ти, че ми даде пет най-добри приятели за цял живот. Любовта ти винаги ще ни води"Емоционалното обръщение на супермоделката завършва с това, че следващата среща на майка и дъщеря ще е в сънищата. 

Защо Биляна Савова вече не се страхува от смъртта - вижте във видеото.