В събота Наталия Гуркова, носителка на титлата „Мис България“ 1998, гостува в „Животът по действителен случай“. Пред Александра Сърчаджиева тя сподели как е научила за убийството на съпруга й в ЮАР и как е съобщила на децата си кошмарната вест.

Това провокира водещата Алекс Сърчаджиева да разкаже как е съобщила на 8-годишната си дъщеря за смъртта на Иван Ласкин.

„Бях помолила едни приятелки да дойдат вкъщи, беше ме страх сама да й кажа. Психолози ме предупредиха, че тя може да хвърля предмети, да троши, да излива емоции. Посъветваха ме да я оставя да чупи, но никой не ме предупреди, че тя може да се обърне срещу мен“ – сподели актрисата.

„Казах й „Баща ти стана звездичка“, а нейната реакция бе „Ти си най-гадната майка на света“. Не бях готова за това нещо. София си събра багажа в една раница и каза „Махам се от теб“, а реално няма къде да отиде. Много по-късно я питах защо ми го това, а нейният отговор бе „Защото нито една майка, която обича детето си, не може да му каже най-страшното нещо в живота“ – поясни Алекс Сърчаджиева.

Припомняме, че актьорът Иван Ласкин почина на 6 януари 2019 г., малко преди да навърши 49.

 

През юли Алекс Сърчаджиева даде интервю за LadyZone.bg, в което разказа как със София прекарват летата си. Можете да го прочетете тук: