Плажове в Миконос, вино в Атина, миди в пещерен ресторант - това са само част от специалните преживявания, на които Алекс Петканова се наслаждава това лято. 

Кападокия и Израел също бяха част от дестинациите, които Алекс посети в топлото време. Компания й правеше друга красива и известна моделка - Ивелина Чоева, любимата жена на Сашо Кадиев. 

А също и... кон. 

Хубавите минали моменти на Алекс и Дани Петканова заедно разгледайте в Галерията.

За тялото и начина, по който й седят банските, на Алекс могат да й завиждат много жени. А съдейки по храната в чиниите й тя обича да угажда на небцето си. 

Алекс поддържа перфектна форма и усмивката й не слиза от лицето (поне на снимките), въпреки скорошната раздяла с Дани Петканова.

 

Хубавите им минали моменти заедно разгледайте в Галерията.

"Просто дойде и ми каза, че вече е достигнал предела си и иска да се разведем. Наистина не съм го очаквала, защото Дани никога не ми е казвал какво му тежи в нашата връзка, сподели тя при емоционалното си гостуване в "Търси се". 

Алекс сподели, че е минала през различни емоции по време на раздялата - агресия, обвинения... Именно това я накарало и да тръгне на психолог.

"Случи се един шок за мен! Имам вина за това, защото не съм усетила индикация, че нещо му е липсвало."

"Аз бях решила, че Даниел е моят мъж, от него ще имам деца и това е завинаги. Не забелязвах фините нотки и промяната в характера."

"Няма трети човек - нито от моя страна, нито от негова страна".

Снимка: Олег Попов

Отношенията им в момента с Даниел Петканов определя като добри. За детето са установили т. нар. споделено родителство - една седмица Габриел е при майка си и след това една при баща си. 

Снимка: getty

Вижте какво сподели специално за Ladyzone Алекс