Малкият Тиаго на Ивет Лалова и Симоне Колио расте бързо, а мама и татко искат да са сигурни, че всеки момент от тази радост е запечатан в красиви кадри. Последната фотосесия, която сподели най-добрата ни лекоатлетка, показва затрогващи и мили снимки, които двамата със съпруга й вече са сложили в семейния албум.

Усмихнат, чаровен и правещ най-благите физиономии, 6-месечният Тиаго е истински фотогеничен, застанал в прегръдките на мама Ивет и татко Симоне.

„Радостта в нашия живот“, е кръстила серията от снимки 40-годишната спортистка.

Снимка: instagram/ivet_lalova

На тях виждаме интимни и съкровени мигове от ежедневието им като родители. На един от кадрите Ивет кърми, докато съпругът й е до нея и я подкрепя, а на друг виждаме как двамата са прегърнали малкия Тиаго и го целуват.

Автор на фотосесията е Ганка Михайлова, на която често за фотосесия се доверяват известни български семейство като това на Антоанет Пепе и Иво Карамански, Ралица Паскалева и Теодор Салпаров, на Мила Савова и Сами Хосни.

 

В края на септември Ивет и Симоне празнуваха годишнина от сватбата си, която тази година за тях беше по-специална – празнуваха като семейство от трима.

Снимка: instagram/ivet_lalova

"Тази година празнуваме не само като съпруг и съпруга, а за първи път и като родители. Сърцата ни са по-пълни от всякога!", написа Ивет в социалните мрежи.

Тиаго се роди през април месец тази година.  Щастливите родители споделиха с феновете първото море на бебето, първата му олимпиада, както и кръщенето му.

 

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK