Докато някой представители на зодиакални знаци изразяват свободно чувствата си, други предпочитат да подтиснат емоциите си дълбоко в себе си, като често изглеждат дистанцирани и студени. 

Те са майстори на смесените сигнали и умело избягват въпроси, които биха ги провокирали да покажат уязвимостта си.  Представяме ви пет зодиакални знака, които сякаш поставят невидима стена между тях и хората, с които общуват. Много често изглеждат емоционално отчуждени и слабо свързани с чувствата си. 

Ако сте попадали на хора, които в един момент чувстваме близки и открити, а в следващия са дистанцирани, може би сте се срещали с някой от следните зодиакални знаци.

Ето кои са те:

ВОДОЛЕЙ

Водолеите често са възприемани като логични и аналитични, но когато стане въпрос за емоции, те избягват всякаква близост. 

Те не се чувстват комфортно да разкриват вътрешния си свят и предпочитат да запазят дистанция. Ако усетят, че се сближавате твърде много, може внезапно да изчезнат или просто да престанат да проявяват интерес. 

Водолеите рядко ще бъдат до вас в момент на емоционална нужда, защото за тях силните емоции са нещо, което ги кара да се чувстват неуверени и уязвими.

Звездни представители на зодия Водолей, които често прикриват чувствата си и изглеждат емоционално дистанцирани са: Дженифър Анистън, Хари Стайлс, Майкъл Джордън, Кристиано Роналдо и Алиша Кийс.